Facebook Pixel «Όλη η δόξα ανήκει στους παίκτες»
Μπάσκετ
| 2011-04-01 00:30:00

«Όλη η δόξα ανήκει στους παίκτες»

«Όλη η δόξα ανήκει στους παίκτες»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέδωσε όλα τα εύσημα για τη μεγάλη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στους παίκτες του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για όλα όσα πέτυχαν στη σειρά με τη Μπαρτσελόνα. Πριν αρχίσει η σειρά το πίστευαν κι ήταν έτοιμοι να παλέψουν, να τα δώσουν όλα για να πάμε στο Final Four. Αυτό είναι ομαδική δουλειά κι όλη η δόξα ανήκει στους παίκτες.

Παίξαμε εξαιρετικά και στις τέσσερις αναμετρήσεις. Το να διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου όλο αυτό το διάστημα είναι δύσκολο, αλλά βρήκαμε τρόπο να αντεπεξέλθουμε. Είναι σημαντικό να έχεις κανείς κίνητρο. Στην έναρξη της σειράς στη Βαρκελώνη παίξαμε πολύ καλά από το πρώτο δευτερόλεπτο και παρότι ηττηθήκαμε συνεχίσαμε να πιστεύουμε στην πρόκριση.

Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη της σειράς τέθηκε ερώτηση πως δεν είχαμε νικήσει σε κανένα σημαντικό παιχνίδι. Είχα απαντήσει πως κανείς δε μας είχε κερδίσει και πως στην Κάχα Λαμποράλ είχαμε χάσει με τη μεγαλύτερη διαφορά που ήταν μόλις 7 πόντοι. Ό,τι πιο σημαντικό είπαμε με τους παίκτες ήταν ότι έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε.

Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας. Δημιούργησαν και πάλι εξαιρετική ατμόσφαιρα, κάτι που είδε όλη η Ευρώπη ότι μπορούμε να κάνουμε. Μετά από μία τέτοια σειρά οι παίκτες είναι κάτι περισσότερο από κουρασμένοι, κάτι που φάνηκε και στα τελευταία 5 λεπτά. Ευτυχώς το Final Four είναι ένα μήνα μακριά. Θα μπορέσουμε να δούμε τα προβλήματά μας. Θα παίξουμε για την Α1, παιχνίδια που θα μας προετοιμάσουν. Ξέρουμε ότι στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουμε τη Σιένα. Θα ήθελα να πω πως η Μπαρτσελόνα μιλούσε διαρκώς για τη διαιτησία.

Μετά το αποψινό ματς πιστεύω πως όλοι κατάλαβαν πως ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα. Με την εμπειρία μου εδώ και 20 χρόνια πιστεύω πως η διαιτησία ήταν η καλύτερη που έχουμε δει. Συγχαρητήρια στους παίκτες για ακόμη μία φορά. Με τον κόσμο μας όλα είναι δυνατά» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο «Ζοτς».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags