Facebook Pixel «Στην Βαρκελώνη για να το πάρουμε»
Μπάσκετ
| 2011-04-01 00:43:00

«Στην Βαρκελώνη για να το πάρουμε»

«Στην Βαρκελώνη για να το πάρουμε»

Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Ίαν Βουγιούκας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση των «πρασίνων» στον Final4 της Ευρωλίγκα, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος και για την κατάκτηση της κούπας.  
 

Ο  Βουγιούκας δήλωσε στο Novasports: «Πιστεύω πως η Βαρκελώνη είναι μια πολύ όμορφη πόλη τον Μάιο αλλά εμείς δεν θα πάμε για διακοπές. Θα πάμε για να πάρουμε τον τίτλο, αξίζουμε να είμαστε εκεί και ανυπομονούμε».

Ο νεαρός σέντερ στάθηκε στην απόδοσή των έμπειρων παικτών που έκριναν το τέταρτο παιχνίδι: «Παίκτες όπως ο Διαμαντίδης, ο Μπατίστ, ο Νίκολας, ο Φώτσης, Τσαρτσαρής είναι πολύ έμπειροι και βοήθησαν όταν χρειάστηκε. Δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα».

Οσον αφορά την δική του απόδοση αλλά και των άλλων παιδιών που βοήθησαν από τον πάγκο, όπως ο Καλάθης και ο Περπέρογλου είπε: «Ο Καλάθης ήταν πολύ καλός στα προηγούμενα παιχνίδια και έκανε την διαφορά, σήμερα ήταν η δική μου σειρά και χαίρομαι που συνδυάστηκε με νίκη. Να δουλέψουμε και να γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Βουγιούκας τόνισε: «Νομίζω πως τόσα χρόνια έχει κάνει απίστευτη δουλειά στον Παναθηναϊκό αλλά και στις προηγούμενες ομάδες του. Είναι ένα διαμάντι για το ελληνικό μπάσκετ που δεν είναι και στην καλύτερη στιγμή του. Εχει προσφέρει μεγάλες χαρές στον κόσμο της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags