Facebook Pixel «Κανείς δεν μας πίστευε, έχουμε καλή ομάδα»
Μπάσκετ
| 2011-04-01 01:49:00

«Κανείς δεν μας πίστευε, έχουμε καλή ομάδα»

«Κανείς δεν μας πίστευε, έχουμε καλή ομάδα»

Πανευτυχείς για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4 εμφανίστηκαν οι Περπέρογλου και Φώτσης, οι οποίοι μίλησαν και για τις… απαντήσεις που έδωσε το «τριφύλλι». 

Ο Στράτος Περπέρογλου ανέφερε: «Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Αυτός ο σύλλογος έχει προσφέρει πολλά στον κόσμο του. Πριν από αυτή την σειρά κανείς δεν μας πίστευε, αλλά τα καταφέραμε και προκριθήκαμε. Είμαστε καλή ομάδα. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο και καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε την παράδοση».

Για τη Σιένα σχολίασε τα εξής: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Σιένα είναι πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε αποκλείοντας τον Ολυμπιακό. Έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας για να προετοιμαστούμε».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης πρόσθεσε ότι: «Είχαμε μειονέκτημα έδρας, είχαμε να παίξουμε δύο ματς στη Βαρκελώνη και ξέραμε πως χρειαζόμασταν μία νίκη για να φέρουμε τη σειρά στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε την πρόκριση με τον κόσμο μας. Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ποιος ήθελε περισσότερο την πρόκριση. Όποιος παίκτης έμπαινε στο γήπεδο έδινε το 100% για να πάρει η ομάδα τη νίκη. Τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Τέλος, ερωτηθείς αν θα ήθελε τον Ολυμπιακό αντί της Σιένα αντίπαλο στα ημιτελικά, απάντησε: «Όταν φτάνεις στο Final 4 δεν έχεις ιδιαίτερη προτίμηση για αντίπαλο. Για να φτάσει μια ομάδα εκεί πάει να πει πως είναι πολύ δυνατή. Ο καλύτερος φτάνει πάντα στους τέσσερις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags