Facebook Pixel H ασίστ του Μπουρούση στον Βασιλακόπουλο!
| 2013-09-30 20:43:00

H ασίστ του Μπουρούση στον Βασιλακόπουλο!

H ασίστ του Μπουρούση στον Βασιλακόπουλο!

Πολλή κουβέντα έγινε για τη συνέντευξη Μπουρούση και ο σκύλος την αναλύει και δίνει μία παράμετρο που δεν την έχετε διαβάσει πουθενά αλλού!
 

Η σκόνη από τη συνέντευξη-δυναμίτη που έδωσε στο gazzetta.gr ο Γιάννης Μπουρούσης δεν έχει ακόμη καθίσει κάτω. Και πώς να κάτσει κιόλας με όσα είπε και αποκάλυψε ο σέντερ της Εθνικής ομάδας και της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο «Sdog Pick n' Scroll» δίνει σήμερα μια άλλη διάσταση στις «βόμβες» που πέταξε ο Μπουρούσης. Δεν στέκεται στο τηλεφώνημα στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, αλλά στην… ασίστ που πήρε από τον Καρδιτσιώτη άσο. Τώρα χρειάζεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, τώρα είναι ευκαιρία να γίνει ξεσκαρτάρισμα, τώρα ήρθε η ώρα για να διορθωθεί ότι λάθος έγινε και η Εθνική δεν λειτουργούσε με σωστό τρόπο. Και επειδή ο «Sdog Pick n' Scroll» δεν γαβγίζει στην τύχη, αλλά μόνο αφού πάρει το αυτί του κάτι συγκεκριμένο, διαβάστε τα tweet του σήμερα αλλά και χθες βράδυ.

Για τον Μπουρούση, τον Τρινκιέρι και την Εθνική σας γάβγισα πολλά χθες βράδυ με αφορμή τη συνέντευξη του Γιάννη στο gazzetta.gr (διαβάστε εδω όλη την συνέντευξη)

Όμως επειδή έχω φάει κόλλημα με το «υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος της ομοσπονδίας» έχω να πω κάτι ακόμη αφού ο Γιάννης δεν μας είπε όνομα.

Με την άνεση που έχει ο Μπουρούσης να παίρνει τηλέφωνο τον Βασιλακόπουλο ελπίζω να του τηλεφωνήσει για να δώσει σε εκείνον το ονοματάκι του κυρίου.

Αν βεβαίως δεν το έχει κάνει ήδη. Να το πράξει γιατί αυτό ίσως να είναι και η μεγαλύτερη και πιο διαχρονική προσφορά του στην Εθνική Ανδρών.

Εδώ επιβάλλεται να γίνει σοβαρή και χρήσιμη ΕΔΕ και όχι για μια διαρροή από τα αποδυτήρια, η οποία μάλιστα έδειχνε το καλό κλίμα μεταξύ των παικτών.

Γιατί άλλο να βγαίνει έξω οτι μαζεύτηκαν στα αποδυτήρια και μετά στο ξενοδοχείο και μίλησαν και τα είπαν σαν άντρες χωρίς εγωισμούς και δίχως τσακωμούς...

Κι άλλο να καταγγέλλει ένας από τους παλαιότερους παίκτες της Εθνικής πως υπήρχε «υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος της ομοσπονδίας» που έβαζε λόγια.

Ο οποίος επηρέαζε αρνητικά τον προπονητή για κάποιους παίκτες, ενώ άλλοι έλεγαν σε παίκτες πως δεν τους γούσταρε ο προπονητής.

Εδώ μάλιστα, να γίνει ΕΔΕ! Κοινώς Ένορκη Διοικητική Εξέταση! Επιβάλλεται να γίνει! Ο Μπουρούσης έδωσε την καλύτερη ασίστ στην ομοσπονδία.

Η μπάλα είναι πια στα χέρια του Βασιλακόπουλου κι από εκείνον εξαρτάται αν θα σκοράρει. Το πραγματικό ξεσκαρτάρισμα πρέπει να γίνει τώρα! Και νομίζω πως θα γίνει…


Χθες βράδυ έγραψε ο «Sdog Pick n' Scroll»

Λοιπόν οτι υπήρχε πρόβλημα για τη συμμετοχή του Μπουρούση είναι βέβαιο.

Οι followers του σκύλου θα θυμούνται πως από τότε σας το γάβγιζε το αγαπημένο σας σκυλάκο. Κι όσοι δεν το θυμούνται:

Πότε ήταν αυτό το tweet μου; Στις 27/8. Δηλαδή μετά το τουρνουά στο Ουλμ. Τότε που προσδιορίζει ο Μπουρούσης το τηλεφώνημα στον Βασιλακόπουλο.

Τι επακολούθησε του τηλεφωνήματος ο Μπουρούσης δεν μας το λέει όμως κάποια στιγμή αναφέρει κάτι σημαντικό κατά την γνώμη μου.

Όταν είδε λέει τον χρόνο συμμετοχής του «πείστηκε πλέον 100% οτι ο coach δεν τον είχε στα πλάνα του και οτι αναγκαστικά την πήρε στην αποστολή»

Αναγκαστικά; Για ποιον λόγο αναγκάστηκε ή ποιος τον ανάγκασε; Τι να πω εγώ; Εγώ δεν ξέρω. Ένας σκυλάκος είμαι και εκφράζω τις απορίες μου.

Πέρα από όλα αυτά από τα όσα είπε ο Μπουρούσης εγώ καταλαβαίνω πως υπήρχαν πολλά σοβαρά θέματα για αυτό πάτωσε η Εθνική.

Ποια είναι αυτά; Ότι υπήρχαν παίκτες, γιατί δεν είναι μόνο ο Μπουρούσης, που ήξεραν, πίστευαν ή ένιωθαν πως ο Ιταλός δεν τους ήθελε.

Πουθενά ο Μπουρούσης δεν δίνει ένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως ο Τρινκιέρι δεν τον ήθελε. Αντιθέτως λέει πως η σχέση τους ήταν άριστη.

Λέει μόνο πως μετά το Ουλμ τον ρώτησε τι θέλει να κάνει. Έχει όμως προηγούμενο επεισόδιο το σίριαλ. Δεν έγινε στο ξεκάρφωτο η ερώτηση.

Ο ίδιος δεν λέει πως είχε πάει 2 βδομάδες νωρίτερα και του είπε πως λόγω του τραυματισμού του αν έκρινε σωστό να τον κόψει θα το έβρισκε λογικό;

Δεν είναι το ορθότερο, αλλά πως να μην ρωτήσει ένα παίκτη που προθυμοποιήθηκε να κοπεί και του απάντησε να δούμε πως θα πάει ο τραυματισμός του;

Για αυτό λέω πως τα σοβαρά θέματα είναι πως ο Μπουρούσης και άλλοι παίκτες ένιωθαν πως ο προπονητής δεν τους πίστευε.

Και γι' αυτό φρόντισαν "τρίτοι", όπως τρίτο πρόσωπο φρόντισε -κατά τον Μπουρούση- να επηρεάσει αρνητικά τον Τρινκιέρι για κάποιους παίκτες.

Πως να γίνει δουλειά έτσι; Πως να λειτουργήσει μια ομάδα που υψηλόβαθμο στέλεχος της ομοσπονδίας βάζει λόγια για παίκτες;

Που τελικά αυτοί οι παίκτες επιλέγονται ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ από τον προπονητή και ενώ κάποιοι έχουν φροντίσει να μάθουν πως ο προπονητής δεν τους ήθελε;

Αυτά είναι τα σοβαρά θέματα που προκύπτουν από όσα είπε ο Μπουρούσης, που χωρίς αμφιβολία προσπάθησε και έδωσε όσα μπορούσε.

Αυτά είναι τα ζητήματα και όχι η διαρροή του meeting το οποίο ο σκύλος το προανήγγειλε. Γιατί πολύ απλά ήταν το αναμενόμενο.



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags