Facebook Pixel «Τώρα σχεδιάζουμε το ματς με τον Ολυμπιακό»
Μπάσκετ
| 2011-04-01 19:18:00

«Τώρα σχεδιάζουμε το ματς με τον Ολυμπιακό»

«Τώρα σχεδιάζουμε το ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Ρομέιν Σάτο αφήνει πίσω του τη μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού και ετοιμάζεται για την συνέχεια, τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, την Σιένα και το… έκτο αστέρι.
 

Ο άσος του «τριφυλλιού» μίλησε στην ιστοσελίδα contra.gr και μεταξύ άλλων ανέφερε:

Περίμενες ότι θα βγείτε νικητές κόντρα στο φαβορί της διοργάνωσης την Μπαρτσελόνα;

"Η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα. Πριν παίξουμε όλοι έλεγαν ότι θα αποκλειστούμε. Ξέρουμε όμως ότι πάντα είναι μάχη. Παλεύουμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Στον πρώτο αγώνα παλέψαμε στο δεύτερο τους κερδίσαμε και αποκτήσαμε εμπιστοσύνη."

-Ποια σημεία έκριναν τη σειρά αγώνων με την Μπαρτσελόνα;

"Το κλειδί είναι η προσήλωση. Οι προπονητές έκαναν εξαιρετική δουλειά. Έκαναν αλλαγές και ήταν συγκεντρωμένοι.  Ίσως το κλειδί να είναι και η άμυνα. Σε κάθε ματς η διαφορά ήταν 2-3 πόντοι."

-Για το ελληνικό πρωτάθλημα, θεωρείς ότι είστε φαβορί;

"Τώρα σχεδιάζουμε το ματς με τον Ολυμπιακό. Το δεύτερο παιχνίδι. Θα πάμε εκεί και θα παλέψουμε. Θα δούμε τι θα συμβεί. Σε αυτά τα ματς όλα μπορούν να συμβούν."

-Πώς νοιώθεις που θα παίξεις κόντρα στην Σιένα;

"Δεν είναι παράξενο. Είχα υπέροχες στιγμές εκεί. Έπαιξα 4 χρόνια και κατάφερα πολλά πράγματα. Τώρα όμως έχω φύγει. Είμαι σε διαφορετική ομάδα. Κοιτάω που είμαι τώρα. Δεν παίζω πια στην Σιένα, είναι πρώην ομάδα μου και θέλω να τους κερδίσω. Τώρα έχω την ευκαιρία να το κάνω. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι την Σιένα."

-Θα καταφέρετε να τοποθετήστε το 6ο αστέρι στη φανέλα του Παναθηναϊκού;

"Ελπίζω ότι όλα θα είναι υπέροχα. Έχω την ευκαιρία να γίνω πρωταθλητής. Θέλω να κερδίσω την Ευρωλίγκα. Τώρα έχω την ευκαιρία. Είναι Final-4 και όλα μπορούν να συμβούν. Είμαι ενθουσιασμένος και θα δούμε τι θα συμβεί."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags