Facebook Pixel Μαζί σου, Αντρέα, για μια ...ξεφτίλα νέα!
| 2013-10-04 16:11:00

Μαζί σου, Αντρέα, για μια ...ξεφτίλα νέα!

Μαζί σου, Αντρέα, για μια ...ξεφτίλα νέα!

Απίστευτα πράγματα φέρεται να έκανε ο Τρινκιέρι στο Ευρωμπάσκετ! Ποιον διεθνή λένε ότι προώθησε επειδή ...τον βοήθησε και ποιον πήρε για να τον ψήσει για μεταγραφή; Διαβάστε ονόματα και διευθύνσεις!

Όσο περνούν οι ημέρες αποκαλύπτονται τρομερά παρασκήνια για την Εθνική ομάδα και την αποτυχία στο Ευρωμπάσκετ. Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν πολλά σχόλια στη μπασκετική -και όχι μόνο- πιάτσα κάνει η "Κουρούνα" του Allstar Basket, τις οποίες διάβασε και φιλοξένησε η μπασκετική στήλη του σκύλου στο Twitter, "Pick’n’Scroll".

Μεταξύ άλλων κάνει αποκαλύψεις για τη συμμετοχή διεθνούς παίκτη στη συμφωνία του Τρινκιέρι με την Ούνιξ Καζάν, κάτι που προκάλεσε συνωμοσιολογικές θεωρίες για τη διαχείριση του παίκτη, αλλά και για την επιλογή άλλου παίκτη που λέγεται πως έγινε με σκοπό να "ψήσει" ο Ιταλός τη μεταγραφή του στη ρωσική ομάδα που ανέλαβε.

Όπως γράφει, λοιπόν, το ...πουλάκι, που ξέρει πρόσωπα και πράγματα στην Εθνική ομάδα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε "μαγειρέματα" στην Εθνική ομάδα ως προς τη διαμόρφωση του ρόστερ στο Ευρωμπάσκετ, αλλά και ως προς το χρόνο συμμετοχής συγκεκριμένων παικτών.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου ήταν, για παράδειγμα, ένας διεθνής που είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στη Σλοβενία. Ο Τρινκιέρι φυσικά μπορεί να τον ήθελε στην 5άδα γιατί μπορούσε να παίζει σκληρή άμυνα και ο Καϊμακόγλου ήταν από εκείνους που παίζουν με πάθος στην άμυνα. Όμως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έχει σχέση με την κόρη του ιδιοκτήτη της Ούνιξ Καζάν, Εβγκένι Μπογκάτσεφ. Τον πρόεδρο δηλαδή της νέας ομάδας του Τρινκιέρι…

Όπως αποκαλύπτει η "Κουρούνα", λοιπόν, για την ολοκλήρωση και επισημοποίηση της συμφωνίας του Ιταλού με την Καζάν, ο Καϊμακόγλου χρειάστηκε να επισκεφθεί τον 46χρονο προπονητή. Γεγονός που συνδυάστηκε από ορισμένους με τον παροπλισμό παικτών όπως ο Φώτσης και ο Πρίντεζης.

Επιπλέον, η "Κουρούνα" στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της, υποστηρίζει ότι η επιλογή του Καββαδά έγινε από τον Τρινκιέρι, γιατί ήθελε να πιέσει τον νεαρό σέντερ αλλά και γενικώς τις καταστάσεις ώστε να πάει μαζί του στην Ούνιξ, ενώ αναφέρει πως η σχέση του Ιταλού με τους βοηθούς του (Παπανικολάου, Λιμνιάτη) ήταν προβληματική αλλά και ότι ο γ.γ της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης κατά την προσφιλή τακτική του ασκούσε παρασκηνιακή κριτική κατά του Τρινκιέρι στον Βασιλακόπουλου, επειδή θεωρεί πως καταλληλότερος για την θέση είναι ο Κώστας Μίσσας.

Τα μισά να είναι αλήθεια απ΄ αυτά, γίνεται αντιληπτό στον καθένα γιατί αυτή η Εθνική ομάδα δεν είχε καμία, μα καμία όμως, πιθανότητα να πετύχει σε αυτό το Ευρωμπάσκετ... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags