Facebook Pixel Η τελευταία επιθυμία του Συρίγου
| 2013-10-14 14:12:00

Η τελευταία επιθυμία του Συρίγου

Η τελευταία επιθυμία του Συρίγου

Τι ζήτησε από τους συγγενείς του λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Αργά το βράδυ της Κυριακής κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο κορυφαίος αθλητικογράφος Φίλιππας Συρίγος πέθανε νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ωστόσο όπως αποκαλύπτεται, όσο θορυβώδη ήταν η ζωή και η καριέρα του, τόσο αθόρυβα έφυγε από τη ζωή, καθώς ο άνθρωπος που ανέδειξε στον Τύπο το μπάσκετ, έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου επιλέγοντας χαμηλούς τόνους για τη δύσκολη αυτή στιγμή.

Μάλιστα η τελευταία δημοσιογραφική... γκάφα στους συναδέλφους του, ήρθε το πρωϊ της Δευτέρα, όταν κι έγινε η κηδεία του στις 11.00 στο Κερατσίνι, την ίδια ώρα δηλαδή που όλοι έψαχναν τον τόπο και την ώρα τέλεσης της.

Αυτή ήταν η επιλογή του, αυτή ήταν η τελευταία βούληση του, καθώς η κηδεία έγινε σε πολύ στενό περιβάλλον, μεταξύ συγγενών και λίγων φίλων και συνεργατών, όπως είχε ζητήσει. Μάλιστα δεν υπήρχε ούτε ένα στεφάνι, άλλη μια επιθυμία του Φίλιππα στους ανθρώπους που ήταν κοντά του ως την τελευταία στιγμή... Από την οικογένεια του μπάσκετ, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και κάποιοι συνεργάτες του έδωσαν το παρών, μαζί με τον γενικό διευθυντή του Ολυμπιακού Χρήστο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ του Παναθηναϊκού Μάνο Παπαδόπουλο. Από παίκτες ήταν ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Μιχάλης Κακιούζης. Στο τελευταίο «αντίο» και συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος που ήταν ο αγαπημένος του Φίλιππα Συρίγου.

Αυτό ήταν το τελευταίο... αποκλειστικό του Φίλιππα. Ο δημοσιογράφος που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων άφησε το αγαπημένο του άθλημα και τη μάταιη τούτη ζωή, τόσο αθόρυβα...

Πηγή: gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags