Facebook Pixel "Είδα τον Διαμαντίδη και είπα: εδώ είμαστε"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-10-22 14:35:00

"Είδα τον Διαμαντίδη και είπα: εδώ είμαστε"! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γιώργου Κτενά
"Είδα τον Διαμαντίδη και είπα: εδώ είμαστε"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 17χρονος Νίκος Χουχούμης εξολογείται στον sportdog: "Είχα όνειρο να παίξω μία φάση με τον Διαμαντίδη" - "Ποια συμβουλή μου έδωσε στη φυσούνα" - "Είμαι Παναθηναϊκός"!

Πετύχαμε τον νεαρό άσο του Πανελευσινιακού, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις μετά τη χθεσινή του συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μόλις τελείωσε το... εφτάωρο πρόγραμμα στο σχολείο του! Διαβάστε τι μας είπε...

Πώς ένιωσες που έπαιξες στο ΟΑΚΑ εναντίον του Παναθηναϊκού και από την πρώτη στιγμή σε αποθέωσε και ο κόσμος;
"Ήταν συγκινητικό που με χειροκρότησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και τους ευχαριστώ πολύ. Τι να πω... Είμαι πολύ χαρούμενος για τη χθεσινή εμπειρία, τι άλλο μπορώ να πω;"

Με το που μπήκες έδειξες τσαμπουκά, νεύρο, πήρες αμέσως προσπάθεια για τρίποντο.
"Το είχα σκεφτεί ότι όταν μπω δεν θέλω να φανώ κολλημένος και ότι δεν μπορώ να παίξω, αλλά να τα δώσω όλα για την ομάδα μου. Ήθελα να δώσω ό,τι καλύτερο μπορούσα και αυτό έκανα".

Η πρώτη σου προσπάθεια μπροστά στον Διαμαντίδη. Πώς ένιωσες;
"Επειδή η φάση ήταν να βγω έτσι από το πλάι, με το που έπιασα την μπάλα, είδα τον Διαμαντίδη και λέω εντάξει, εδώ είμαστε... Ήθελα από μικρός να παίξω μία φάση μαζί του. Δεν είχε σημασία θα έμπαινε, ήθελα μόνο να σουτάρω"

Μίλησες μαζί του μετά το τέλος του ματς;
"Είμαι Παναθηναϊκός από μικρός παιδί, πώς να μη μιλήσω μαζί του; Στο τέλος του αγώνα, καθώς μπαίναμε στη φυσούνα, με αγκάλισε και μου έδωσε συμβουλές. Να κάνω προπόνηση και να βάλω το κεφάλι κάτω, μην σταματήσω. Είναι ο αγαπημένος μου Ευρωπαίος παίκτης, πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος".

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον σου, θέλεις να παίξεις κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό;
"Είναι όνειρό μου να παίξω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, αλλά θα γίνουν όλα σιγά-σιγά. Χρειάζεται να δουλέψω και στην πορεία θα έρθουν όλα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω και πιστεύω ότι αν μου την ξαναδώσει θα δικαιωθεί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags