04/04/11 - 19:57

Το σκέφτεται για αλλαγή του Final 4 η Ευρωλίγκα…

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει γνωστό το αν θα υπάρξει αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής του Final 4 της Βαρκελώνης, κατόπιν αιτήσεως της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το σκέφτεται για αλλαγή του Final 4 η Ευρωλίγκα…
53.961views 0shares

Η διοργανώτρια αρχή αναφέρει ότι εξετάζει με προσοχή το ζήτημα και τις πιθανές επιπτώσεις που θα επιφέρει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς μια τέτοια μεταβολή, ενώ καταλήγει ότι πρόθεσή της είναι να δώσει λύση πριν το τέλος της εβδομάδας, με γνώμονα το συμφέρων της διοργάνωσης και των συλλόγων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ευρωλίγκα έλαβε έχει λάβει από τη διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ έγγραφα που επισημαίνουν τη στάση του συλλόγου για τη συμμετοχή της ομάδας στο Final 4. Η Μακάμπι έχει εκφράσει την ανησυχία της για την ημερομηνία της τελικής φάσης, καθώς συμπίπτει με το ‘Yom Hazikaron’ (την ημέρα μνήμης για τους πεσόντες στρατιώτες και τα θύματα τρομοκρατικών ενεργειών), μία ημέρα όπου ο νόμος στο Ισραήλ δεν επιτρέπει τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Η Ευρωλίγκα αξιολογεί την κατάσταση και τις πιθανές επιδράσεις σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, μεταξύ των οποίων οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι συμμετέχουσες ομάδες, οι διοργανωτές, οι φίλαθλοι και οι χορηγοί.

Η Ευρωλίγκα θέλει να ολοκληρώσει την αξιολόγηση της υπόθεσης και να εκδώσει μία απόφαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας, λαμβάνοντας υπόψη πως θα θέσει σε προτεραιότητα τι είναι καλύτερο για τη διοργάνωση και τους συλλόγους συνολικά».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ