Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Μετζανί στον Ολυμπιακό;
| 2013-11-14 21:28:00

Τι συμβαίνει με Μετζανί στον Ολυμπιακό;

Τι συμβαίνει με Μετζανί στον Ολυμπιακό;

Υπάρχουν πιθανότητες να φύγει ο Αλγερινός τον Ιανουάριο, όπως του είπε ο προπονητής της Εθνικής; Τι παράπονο έχει από τον Μίτσελ; Η απάντηση στο θέμα του sportdog!

Θέμα από το πουθενά προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό, μετά τις δηλώσεις του Βαχίντ Χαλίχοτζιτς, ο οποίος ουσιαστικά προέτρεπε τον Καρλ Μετζανί να φύγει τον Ιανουάριο από το Λιμάνι επειδή δεν αγωνίζεται.

Ο προπονητής της Εθνικής Αλγερίας... μπήκε σε ξένα χωράφια και συμβούλευσε τον αμυντικό των Περαιωτών να αποχωρήσει, από την στιγμή που δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ και δεν έχει χρόνο συμμετοχής.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν ο Αλγερινός το σκέφτεται σοβαρά, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα, είναι πως ο Μετζανί δεν... πετάει και από την χαρά του με την αντιμετώπιση που έχει από τον Ισπανό προπονητή.

Ο Αλγερινός ήρθε στο Λιμάνι με την υπόσχεση πως θα βρίσκεται τα βασικά πλάνα του Μίτσελ, ωστόσο τώρα δεν υπολογίζεται ούτε για την Ελλάδα ούτε για την Ευρώπη, καθώς το δίδυμο Σιόβας – Μανωλάς δεν χαλάει με τίποτα. Η εξέλιξη αυτή είναι λογικό να τον έχει... ξενερώσει, καθώς με τίποτα δεν περίμενε το καλοκαίρι πως θα έβλεπε πάγκο και εξέδρα.

Βέβαια, για να μην αδικούμε και τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο Μετζανί πήρε τις ευκαιρίες του στην αρχή της σεζόν, όμως δεν έπεισε. Από την στιγμή λοιπόν που ο Μίτσελ... βαρέθηκε να τον περιμένει και βρήκε καλύτερον, για ποιον λόγο να τον επαναφέρει στην ενδεκάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags