Facebook Pixel Τελικός Ευρωλίγκας μεσημεριάτικα;
Μπάσκετ
| 2011-04-05 16:07:00

Τελικός Ευρωλίγκας μεσημεριάτικα;

Τελικός Ευρωλίγκας μεσημεριάτικα;

Το εθνικό πένθος στο Ισραήλ στις 8 Μαΐου αναμένεται να μεταθέσει τη διεξαγωγή του φετινού τελικού της Ευρωλίγκας.

Εάν και εφόσον βέβαια προκριθεί η Μακάμπι απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Ρεάλ-Βαλένθια. Και όταν λέμε να μετατεθεί δεν εννοούμε η μέρα διεξαγωγής, αλλά η… ώρα!

Σύμφωνα με το ισπανικό σάιτ «www.tubasket.com» υπάρχει η σκέψη από την πλευρά του Τζόρντι Μπερτομέου να μεταθέσει την ώρα διεξαγωγής του τελικού στις… 4.30 το μεσημέρι ώρα Ισπανίας, ήτοι στις 5.30 το απόγευμα στην Ελλάδα. Ο λόγος;

Η ημέρα μνήμης για τους 23.000 στρατιώτες και τα 4.000 θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων. Φέτος πέφτει στις 9 Μαΐου, αλλά σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση το πένθος ξεκινάει από το ηλιοβασίλεμα της προηγούμενης μέρας. Στην προκειμένη περίπτωση στις 7.30 το απόγευμα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ευρωλίγκα θα ανακοινώσει την Τετάρτη την οριστική της απόφαση. Μοναδικός ενδοιασμός; Η τηλεοπτική μετάδοση στις ΗΠΑ με την διαφορά της ώρας από την Ευρώπη. Ακόμα και ο πρόεδρος της Μακάμπι Σιμόν Μιζράχι, παραδέχθηκε ότι είναι το μοναδικό εμπόδιο για την μετάθεση του τελικού.

Όλα αυτά μόνο στην περίπτωση που προκριθεί η Μακάμπι. Αν αποκλειστεί, ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ της Κυριακής…

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags