Facebook Pixel «Τίποτα δεν είναι δεδομένο…»
| 2013-11-28 17:31:00

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο…»

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο…»

Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, φαίνεται απογοητευμένος από τη μέχρι στιγμής στήριξη που έχει ο Πανιώνιος από τους φιλάθλους του αλλά και από την κριτική που ασκούν ορισμένοι από τον… καναπέ τους, όπως αναφέρει ο ίδιος.

Η γραπτή δήλωση του Ηλία Λιανού:

«Πριν από δύο εβδομάδες ως ΚΑΕ Πανιώνιος είχαμε εκφράσει τον προβληματισμό μας για την μικρή προσέλευση του κόσμου στις εντός έδρας αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και του Eurocup. Ο προβληματισμός μας φάνηκε από την προσέλευση τους στους αγώνες, που μεσολάβησαν με αντιπάλους τους Ηλυσιακό και Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ότι δεν εισακούστηκε από τους φίλους του Πανιωνίου.

Απέναντι στον Ηλυσιακό κόψαμε 198 εισιτήρια και απέναντι στην Σπαρτάκ σε μια κρίσιμη αναμέτρηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup μόλις 140. Οι φίλοι του Πανιωνίου φαίνεται ότι θεωρούν ότι η ομάδα με ένα μαγικό τρόπο έχει κατακτήσει δύο σερί σεζόν την τρίτη θέση και ότι συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στο Eurocup. Ότι, επίσης, με μαγικό τρόπο εξασφαλίζονται τα 150.000 ευρώ, που απαιτούνται για την συμμετοχή στο Eurocup. Ότι, ακόμη, παίκτες, προπονητές και εγώ θα βρισκόμαστε πάντα εδώ, πως εσαεί η ομάδα θα τερματίζει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Α1 και θα αγωνίζεται στο Eurocup και ότι εκείνοι δεν θα χρειαστεί να κουνήσουν ούτε το… δαχτυλάκι τους και από τον καναπέ θα συνεχίσουν να ασκούν κριτική.

Στην ζωή, όμως, τίποτε δεν είναι δεδομένο και ο Πανιώνιος δεν αποτελεί εξαίρεση. Εύχομαι σύντομα και έγκαιρα να το αντιληφθούν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags