Facebook Pixel Πληρώνουν πάλι οι Αγγελόπουλοι
| 2011-04-06 17:30:00

Πληρώνουν πάλι οι Αγγελόπουλοι

Πληρώνουν πάλι οι Αγγελόπουλοι

Παλτό πολυτελείας φορτώθηκε ο Ολυμπιακός λόγω του Ντούσαν Ιβκοβιτς και τώρα ψάχνει τρόπο να γλιτώσει τα λεφτά. Μόνο που έτσι όπως τα έκαναν οι ερυθρόλευκοι, οι Αγγελόπουλοι βγαίνουν εκτεθειμένοι από λάθος χειρισμούς και ίσως αναγκαστούν να πληρώσουν κι άλλα χρήματα.

Ο Ιβκοβιτς εισηγήθηκε μόλις πήγε στον Ολυμπιακό την απόκτηση του Ματ Νίλσεν. Πρώτη μεταγραφή - ο Σπανούλης δεν πιάνεται γιατί οι συζητήσεις είχαν αρχίσει πριν αναλάβει ο Ντούντα - ήταν ο Αυστραλός, που έχει ως μάνατζερ τον Ραζνιάτοβιτς. Δηλαδή τον ίδιο ατζέντη που έχει και ο Ιβκοβιτς. Διετές κλειστό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 800.000 ευρώ υπέγραψε ο 33χρονος φόργουορντ, που αγωνιζόταν στη Βαλένθια.

Ο κόσμος δεν ικανοποιήθηκε, αλλά ο Ιβκοβιτς επέμεινε. Και πλήρωναν κανονικά οι Αγγελόπουλοι. Ο Ιβκοβιτς στήριζε τον Αυστραλό και τελικά αποφάσισε ότι έκανε λάθος επιλογή τον Μάρτιο! Οταν είχε χαθεί και το τρένο της Ευρωλίγκα. Ζήτησε την απόκτηση μέχρι το τέλος της σεζόν του Πρίντεζη κι εκεί που όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα πληρώσει ψίχουλα για δύο μήνες, τώρα η Μάλαγα το αλλάζει.

Για να δώσει την ελευθέρας του Πρίντεζη, πρέπει να απεμπλακεί από το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Με λίγα λόγια πρέπει να αρνηθεί ο Πρίντεζης 1 εκ ευρώ, που είναι οι απολαβές του για του χρόνου.

Με τις μεθοδεύσεις και τις λάθος κινήσεις που έγιναν από Ολυμπιακό και Πρίντεζη, πάλι οι Αγγελόπουλοι βγαίνουν εκτεθειμένοι. Γιατί η μεταγραφή φαινόταν τελειωμένη και τώρα είναι στον αέρα. Η Μάλαγα βρήκε την ευκαιρία να κάνει το παιχνίδι της και ο Πρίντεζης θέλει και την πίττα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

Αν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό για δύο μήνες, κάτι πρέπει να χάσει. Εκτός αν πληρώσει το συμβόλαιο του Πρίντεζη για την επόμενη χρονιά. Να ξηλωθούν οι Αγγελόπουλοι για να μην χαλάσει η μεταγραφή. Να έχουν πληρώσει του κόσμου τα λεφτά για την αποτυχία του Νίλσεν, να έχουν άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο μαζί του και να πρέπει να δώσουν κι άλλα για έναν παίκτη που πριν από δύο χρόνια έφυγε με άσχημο τρόπο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags