Facebook Pixel "Χ"αμένος μόνο ο Αστέρας
| 2013-12-22 20:08:00

"Χ"αμένος μόνο ο Αστέρας

"Χ"αμένος μόνο ο Αστέρας

Αστέρας και Βέροια έμειναν στο 0-0 στο "Θ.Κολοκοτρώνης", με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν σημαντικό βαθμό, ενώ οι Αρκάδες έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην πρώτη 4άδα

Άδικο μπορεί να χαρακτηριστεί το 0-0 στην Τρίπολη σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν από Αστέρα και Βέροια, με τους γηπεδούχους να πιέζουν, να ψάχνουν το γκολ με κάθε τρόπο στο β` μέρος, δίχως όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση, ενώ η "βασίλισσα" πήρε ένα κρίσιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής.

Έλλειψε το γκολ

Ματς με καλό ρυθμό και ευκαιρίες είδαμε στο πρώτο μέρος στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι μέσα σε 5` απείλησαν δις (17`, 22`) με τους Καράσκο και Σέτι, αλλά η Βέροια έφτασε και αυτή κοντά στο γκολ στο 23` όταν από το τραγικό λάθος του Γκοϊάν ο Μπαργκάν έκλεψε, βγήκε τετ-α-τετ, όμως το πλασέ του κατέληξε άουτ έπειτα από παρέμβαση του Ερνάντες. Ο Καράσκο με τη σειρά του στο 27` δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καντιμοίρη, ενώ ο Αστέρας υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγη με τον Μπαράλες να παραχωρεί τη θέση του στον Χουάνμα, ο οποίος στο 37` έχασε και αυτός ευκαιρία για το 1-0!

Δεν έμπαινε η μπάλα!

Εξίσου καλό ήταν και το β` μέρος στο "Θ.Κολοκοτρώνης", με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα χάνοντας μια ευκαιρία με τον Καλτσά στο 51`. Οι γηπεδούχοι σιγά-σιγά ανέβασαν στροφές και στο 66` έφτασαν κοντά στο 1-0 όταν ο Ντε Μπλάσις έκανε την προβολή, αλλά ο Μπάρμπας απομάκρυνε σωτήρια προ της γραμμής! Στη συνέχεια, ο Αστέρας κυνήγησε το γκολ, δημιουργώντας ευκαιρίες με τον Καράσκο στο 80` να σουτάρει απελπιστικά άουτ, ενώ δυο λεπτά μετά Καράσκο και Σέτι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε κενή εστία!

Κόντρα στη ροή του ματς, ο Μπαργκάν στο 90` βγήκε μόνος του από αριστερά σε αντεπίθεση αλλά πλάσαρε άουτ, με το ματς να λήγει στο 0-0. 

ΣΚΟΡΕΡ: -

ΔΟΚΑΡΙΑ: -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 55' Ζησόπουλος, 86' Ζαραδούκας - 80' Οστοϊτς, 90' Μπάρμπας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντεζ, Λούι (46' λ.τρ. Ζαραδούκας), Ζησόπουλος, Γκόϊαν, Κοντοές, Εντο, Ουσέρο (74' Μπακασέτας), Σέτι, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (33' λ.τρ. Χουάνμα).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας, Σιόντης (65' Βεργώνης), Αμαραντίδης, Οστοϊς, Ζεζίνιο (74' Μάνος), Παυλίδης, Καλτσάς (90' Σεγούντο), Μπαργκάν, Μπεν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags