Facebook Pixel Γκιστ: «Φοβερός ο Ολυμπιακός, αλλά...»
| 2013-12-23 00:17:00

Γκιστ: «Φοβερός ο Ολυμπιακός, αλλά...»

Γκιστ: «Φοβερός ο Ολυμπιακός, αλλά...»

Ο Τζέιμς Γκιστ αναγνώρισε όλα όσα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, αλλά εξήγησε πως ήρθε η ώρα να γυρίσει ο διακόπτης του Παναθηναϊκού.

Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στη Δημόσια Τηλεόραση για...

...τον προσεχή ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο Ο.Α.Κ.Α. (23/12, 19:30/Δ.Τ.) απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο: «Δε νομίζω πως θα κριθεί απ' τη στρατηγική, αλλά απ' το ποιος θα το θέλει περισσότερο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ωραία ομάδα, παίζει φοβερό μπάσκετ και δεν είναι ομάδα του ενός, ώστε να πούμε πως θα σταματήσουμε ένα παίκτη και θα κάνουμε τη δουλειά. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και προπονητή. Πολλά εξαρτώνται απ' την άμυνά μας. Υπάρχουν αναμετρήσεις, στις οποίες μπορούμε να "πνίξουμε" τον αντίπαλο και μη του δώσουμε καμία επιλογή. Δεν ανησυχώ για εμάς, ξέρω ότι κάποια στιγμή θα γίνει το "κλικ"».

...το αν θα ήθελε να συναντά διαρκώς τον Ολυμπιακό, με αφορμή και την κοινή παρουσία τους στον ε' όμιλο του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας: «Όταν ρωτάς έναν παίκτη, αυτό επιθυμεί. Παρακαλά να δίνει τέτοιες αναμετρήσεις. Ξέρω τι σημαίνει αυτό στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο κι είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ».

...τους συνεχείς τραυματισμούς στον Παναθηναϊκό: «Οι τραυματισμοί είναι δικαιολογίες. Ο Παναθηναϊκός έχει 15 πάικτες, άρα δε μπορούμε να λέμε ποιος λείπει. Κάποιοι πολύ ικανοί παίκτες θα απουσιάσουν, αλλά δε μπορούμε να το σκεφτόμαστε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags