Facebook Pixel «Δεν παίζουν ρόλο τα σερί...»
Μπάσκετ
| 2013-12-23 11:05:00

«Δεν παίζουν ρόλο τα σερί...»

«Δεν παίζουν ρόλο τα σερί...»

Τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που δίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εξήγησε ο Ραμέλ Κάρι στη SportDay. 

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ραμέλ Κάρι στη SportDay

Για τη σημασία που έχει ο αποψινός ημιτελικός, από τη στιγμή που είναι νοκ άουτ:

«Χωρίς αμφιβολία, θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Το παρελθόν είναι παρελθόν και το παρόν είναι παρόν. Θα είναι μεγάλη μάχη και θα έχουμε και την τεράστια βοήθεια από τον κόσμο μας. Θα γεμίσει το ΟΑΚΑ. Ο κόσμος πάντα μας στηρίζει, ακόμα κι όταν χάνουμε. Κόντρα στη Μακάμπι κάναμε το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι, αλλά στο τέλος μάς εμψύχωσε. Μας δίνει δύναμη, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε και τραυματισμούς. Αρα πρέπει κι εμείς να κάνουμε κάτι γι' αυτούς».

Για το γεγονός πως είναι ένα ντέρμπι:

«Είναι το πιο σημαντικό και το ξέρουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμοι».

Για σημασία που μπορεί να έχει στο μέλλον το αποτέλεσμα του σημερινού ημιτελικού:

«Κάθε παιχνίδι μπορεί να σου αλλάξει την ψυχολογία, αλλά σίγουρα αυτό το ιδιαίτερο ματς μπορεί να το κάνει. Ωστόσο άλλη ήταν η χρονιά πέρυσι κι άλλη η φετινή. Πρέπει και θέλουμε να νικήσουμε κι η άμυνα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Βέβαια από την άλλη και με τη Μακάμπι αμυντικά δεν πήγαμε άσχημα, αλλά στην επίθεση οι περισσότερες προσπάθειες κατέληξαν στο σίδερο. Αρα θα πρέπει να παίξουμε καλά και στην επίθεση και στην άμυνα. Ξέρω ότι δεν λέω κάτι καινούργιο, αλλά αυτό πρέπει να γίνει».

Για το γεγονός πως οι Πειραιώτες είναι αήττητοι:

«Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο τα σερί. Εχουμε παιδιά στην ομάδα που έχουν παίξει πολλές φορές κόντρα στον Ολυμπιακό. Το ματς θα κριθεί στην καρδιά, στην ψυχή και στο μυαλό. Είναι σημαντικό να κάνουμε λιγότερα λάθη».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός: δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει μια σταθερότητα στα παιχνίδια του:

«Ο βασικότερος λόγος για εμένα είναι οι τραυματισμοί. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Δεν βοηθάει στη χημεία και στην ηρεμία της ομάδας. Πάντως έχουμε συνηθίσει και όσοι αγωνιζόμαστε θέλουμε να δίνουμε το κάτι παραπάνω».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags