Facebook Pixel «Είμαστε ο Παναθηναϊκός»
| 2013-12-23 14:20:00

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός»

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός»

Ανακοίνωση εξεδόθη από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία ζητάει από τον κόσμο να σπρώξει μόνο με τη φωνή την ομάδα όπως αυτός ξέρει καλύτερα από όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο σάιτ της ΚΑΕ (paobc.gr):

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό να δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα, ανάλογη της ιστορίας και του μεγέθους του συλλόγου αλλά να είναι κόσμιοι στη συμπεριφορά τους και να μη δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα ούτε και να απαντήσουν σε πιθανές προκλήσεις.

Η φωνή είναι η δύναμή μας και η πίστη στην ομάδα είναι το ιδανικό μας. Ο κόσμος της ομάδας μπορεί να δείξει σε όλη την Ελλάδα ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής και στην εξέδρα. Τον καλούμε να ασχοληθεί μόνο με την ομάδα μας, με την ενίσχυση της προσπάθειας των παικτών μας και να μείνει μακριά από ενέργειες που μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν.

Παρακαλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη δική του εξυπηρέτηση να προσέλθει έγκαιρα στο ΟΑΚΑ (στις 5μ.μ θα ανοίξουν οι πόρτες) όπως και να συνεργαστεί κατά τον έλεγχο στις θύρες με τους άνδρες της ασφάλειας. Ο έλεγχος θα είναι λεπτομερής και αυστηρός και οι φίλοι της ομάδας καλούνται να μην έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες, μεταλλικά αντικείμενα και οτιδήποτε μπορεί να παρεμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας και η δύναμή μας. Ο κόσμος, με τη φωνή του και τις εκδηλώσεις του σε κόσμια πλαίσια αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ομάδας.

Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός... Ας μην το ξεχάσει κανείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags