Facebook Pixel Ε, όχι και ήρωες οι παίκτες του Σπόρτιγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-12-23 15:30:00

Ε, όχι και ήρωες οι παίκτες του Σπόρτιγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ε, όχι και ήρωες οι παίκτες του Σπόρτιγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα καλά και όλα ωραία, όμως μη βγάλουμε και ήρωες τους παίκτες του Σπόρτιγκ επειδή δεν έκαναν επίθεση στο τέλος, σε αυτήν την αναμέτρηση της ντροπής με τον Προμηθέα.

Καλά κάνουν και λένε όσα λένε οι πρωταγωνιστές, γιατί δεν μπορούν να πουν κάτι άλλο.

Όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και δεν έχει να κάνει με το ευ αγωνίζεσθαι.

Λοιπόν, ο Σπόρτιγκ δεν έκανε τελευταία επίθεση γιατί αυτή ήταν η άτυπη συμφωνία των δύο ομάδων.

Με βάση τον κανονισμό, έπρεπε το παιχνίδι να διακοπεί σε βάρος του Σπόρτιγκ. Να μηδενιστεί και να χάσει βαθμούς. Συν βέβαια τον αποκλεισμό της έδρας μετά.

Από τη στιγμή που συνεχίστηκε το παιχνίδι, ο Σπόρτιγκ δεν μηδενίστηκε. Πήρε και βαθμό και δεν θα γίνει και αφαίρεση. Ε, μπροστά στην καταστροφή, το ότι δεν έγινε επίθεση στο τέλος είναι το λιγότερο.

Αυτά σας τα λέει μόνο ο σκύλος, οι άλλοι φτιάχνουν ωραίες ιστορίες. Όχι ότι τα παιδιά του Σπόρτιγκ δεν στεναχωρήθηκαν ή είχαν όρεξη να κυνηγήσουν τη νίκη. Απλά έτσι βολεύτηκαν όλοι. Άλλωστε κρίμα θα ήταν να καταστραφεί η ομάδα από την ηλιθιότητα των χουλιγκάνων.

Όχι ότι ο Σπόρτιγκ είναι άμοιρος ευθυνών για την αλητεία που μαζεύει, αλλά ήταν ένα ματς που έγινε κανονικά, δίχως το παραμικρό πρόβλημα, μέχρι την αλητεία.

Και το λιγότερο που μπορεί να τιμωρηθεί ο Σπόρτιγκ, είναι να παίξει χωρίς κόσμο μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλλον θα γλιτώσει έτσι.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags