Facebook Pixel «Δε χρειάζεται καταστροφολογία»
| 2013-12-24 00:44:00

«Δε χρειάζεται καταστροφολογία»

«Δε χρειάζεται καταστροφολογία»

Ο Γιώργος Πρίντεζης έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχεια και τόνισε πως δεν πρέπει να έρθει η καταστροφή, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

«Δεν μπορώ να πω ότι μπήκαμε χαλαροί στο παιχνίδι, όμως εμείς δεν βγάλαμε την ενέργεια που συνήθως βγάζουμε ως ομάδα. Κι αν τα ριμπάουντ αποτελούν το κριτήριο για τη διάθεση μιας ομάδας σε αυτό φαίνεται πως υστερήσαμε», ανέφερε, αρχικά.

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει… πρόβλημα στο ΟΑΚΑ: «Εγώ προσωπικά το συγκεκριμένο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το αντιμετωπίζω σαν ένα οποιοδήποτε εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι της Euroleague, όπως με την Mπαρτσελόνα και τη Φενέρ. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο εδώ (στο ΟΑΚΑ) γιατί πιθανώς να χρειαστεί να κερδίσουμε εδώ τουλάχιστον μια φορά για να πάρουμε το πρωτάθλημα, ίσως και στην Euroleague».

Για το πώς αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τον αποκλεισμό: «Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του στην ομάδα, όλοι ξέρουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Η ήττα αυτή δεν αναιρεί την πορεία που κάναμε μέχρι τώρα και ξέρουμε ότι η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα παίξουμε πολλές φορές ακόμα με τον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται καταστροφολογία. Μένουμε ενωμένοι και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags