Facebook Pixel «Γιατί δεν έγιναν έλεγχοι τις προηγούμενες μέρες;»
| 2013-12-25 00:30:00

«Γιατί δεν έγιναν έλεγχοι τις προηγούμενες μέρες;»

«Γιατί δεν έγιναν έλεγχοι τις προηγούμενες μέρες;»

Τον προβληματισμό του για τον τρόπο και το σκεπτικό με τον οποίο γίνονται οι έλεγχοι ντόπινγκ στην Ελλάδα εξέθεσε ο Σταύρος Χάντζος.

Ο γιατρός του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκε για την ώρα κατά την οποία έπρεπε να γίνει ο έλεγχος ντόπινγκ, ζητώντας την παραίτηση της προέδρου του ΕΣΚΑΝ, Χαράς Σπηλιοπούλου. Όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων πέρασαν από έλεγχο, μετά από σχετικό αίτημα του Ολυμπιακού.

Με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο κ. Χάντζος ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν αντίθετος στην διαδικασία του ελέγχου αλλά στο χρονικό σημείο που αποφασίστηκε να γίνει, τονίζοντας ότι επρόκειτο για παγκόσμια πατέντα!

Μάλιστα, ο γιατρός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι θα επιμείνει στην παραίτηση της προέδρου του ΕΣΚΑΝ από την θέση της λέγοντας ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει το θέμα ως την Κυβέρνηση.

«Καταρχάς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με ενδιαφέρει η θέση του προέδρου της ΕΣΚΑΝ. Θέλω να πολιτευτώ για να ξεβρομίσω τον ελληνικό αθλητισμό διότι γνωρίζω πολλά πράγματα. Θα ήθελα να μάθω το σκεπτικό των ανθρώπων που έκαναν τον έλεγχο. Είμαι διαφορετικής πολιτικής αντιντόπινγκ. Είναι μια ευκαιρία να καταλάβουν όλοι πως μπορούμε να καταπολεμήσουμε το ντόπινγκ στην Ελλάδα. Θα επιμείνω στην παραίτηση της προέδρου», ανέφερε αρχικά ο κ. Χάντζος.

Διαβάστε τις υπόλοιπες δηλώσεις στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags