Facebook Pixel «Αν θέλουν οι παίκτες...»
| 2013-12-24 21:17:00

«Αν θέλουν οι παίκτες...»

«Αν θέλουν οι παίκτες...»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ύμνησε το πάθος, την ενέργεια και την συγκέντρωση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-για την εμφάνιση του ΠΑΟ χθες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν μια σημαντικότατη νίκη για πολλούς λόγους. Βέβαια ο σημαντικότερος από αυτούς ήταν πως έπαιζαν τα δύο φαβορί για το τρόπαιο. Αυτό το έκανε το παιχνίδι πολύ σημαντικό με μεγάλη πίεση. Για να πάρεις ένα τέτοιο παιχνίδι ό,τι και να κάνεις αν οι παίκτες δεν έχουν διάθεση, ενέργεια και πάθος δεν βγαίνει τίποτα στο παρκέ. Σε αυτό το κομμάτι οι παίκτες το ήθελαν. Το πάθος και η ενέργεια έπαιξε ρόλο… Και οι παίκτες μας είχαν μεγάλη συγκέντρωση».

-για την τακτική που ακολούθησαν οι πράσινοι: «Δεν είπαμε στους παίκτες να αφήσουν το τρίποντο στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στο drive και σε σουτ που βγαίνουν από αυτό. Έχει πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και αυτό θέλαμε να σταματήσουμε. Βγάλανε σουτ αλλά όχι και τα καλύτερα. Ο Ολυμπιακός τα καλά σουτ που έβγαλε τα έβαλε».

-για τις ιδιαιτερότητες των αγώνων με τον Ολυμπιακό: «Ένας αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ιδιαίτερος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Στο ΣΕΦ καμία από τις ομάδες δεν ήταν έτοιμη. Στην Ευρωλίγκα θα υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή επιθετική ομάδα και γρήγορα. Πρέπει να έχεις κάποια τρικ για να τον αντιμετωπίσεις. Ήταν μεγάλη η απουσία του Ούκιτς. Θυμάστε ότι ήταν πολύ καλός και σημαντικός και στα περσινά ματς γιατί έπαιζε καλά επάνω στον Ούκιτς».

-για την κατάσταση των τραυματιών: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Ματσιούλις και Παππά γιατί έπαιξαν χωρίς μια προπόνηση. Ο γιατρός έκανε καλή δουλειά. Μας είπε ότι δεν υπάρχει ρίσκο και έτσι τους χρησιμοποιήσουμε. Έπαιξαν καλύτερα και περισσότερο χρόνο. Είναι θέμα των ιατρών, το πότε θα γυρίσει ο Ρόκο. Ελπίζουμε ότι θα προλάβουμε. Κάνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να δούμε πως πάει η κατάσταση του». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags