Facebook Pixel Διπλό... πράσινο νταμπλ μέσα στο 2013!
| 2013-12-29 19:44:00

Διπλό... πράσινο νταμπλ μέσα στο 2013!

Διπλό... πράσινο νταμπλ μέσα στο 2013!

Τα πάνω κάτω ήρθαν μέσα σε έξι μέρες στο μπάσκετ με το... τρένο του Ολυμπιακού να εκτροχιάζεται και τον Παναθηναϊκό να «κλειδώνει» το δεύτερο σερί νταμπλ!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά και έφτασε να τρέχει σαν... τρελός με 23-0, μέχρι όμως να πάει στο ΟΑΚΑ για τον ημιτελικό κυπέλλου την Δευτέρα που μας πέρασε και να έρθουν όλα τούμπα!

Πάει το σερί, πάει ο πρώτο τίτλος και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η ήττα-σοκ από την Δράμα για το πρωτάθλημα για να δέσει το γλυκό... Όπως γράφει ο Sportdog Pick n' Scroll πλέον ο Παναθηναϊκός κρατάει με το ένα χέρι το Κύπελλο και με το άλλο το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς της Α1, το οποίο σημαίνει πως το δεύτερο σερί νταμπλ βρίσκεται πολύ κοντά και μάλιστα η... σφραγίδα μπαίνει την τελευταία εβδομάδα του 2013!

Βέβαια η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΚΑΟΔ ίσως να μην ερχόταν αν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τους Σπανούλη και Πέτγουεϊ και ειδικά με την έλλειψη του αρχηγού οι Πρωταθλητές Ευρώπης είναι άλλη ομάδα. Φάνηκε εξάλλου όταν ο Σλούκας έπρεπε να πάρει πάνω του την ομάδα και ενώ στις βολές είναι... μανούλα, είχε 0/2!

Από την άλλη η κυκλοφορία είχε πρόβλημα, 10ασιστ στη δημιουργία και αν συμπεριλάβει κανείς το άγχος και τον φόβο για την ήττα πώς μετά να μην έρθει το κάζο;

Τώρα οι «αιώνιοι» έχουν μπροστά τους το Top-16. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόγραμμα... λουκούμι και αν καταφέρει να κάνει το 3/3 τότε θα πάει στα δύσκολα ματς με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, ενώ ο Ολυμπιακός ξεκινάει στα βαθιά με την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς να κατεβαίνει στο ΣΕΦ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags