Facebook Pixel ΔΕΝ χάνει αυτή η Ρεάλ!
| 2013-12-29 23:28:00

ΔΕΝ χάνει αυτή η Ρεάλ!

ΔΕΝ χάνει αυτή η Ρεάλ!

Ποιος θα σταματήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης; Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε ούτε τώρα (98-84) και την είδε να ανεβαίνει στο 25-0 εντός κι εκτός συνόρων!

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Ρούντι Φερναντεθ, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης είχε 13 πόντους. Πολύ καλό παιχνίδι για τη Βασίλισσα έκανε και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ που πέτυχε 15 πόντους.

Για τη Μπαρτσελόνα, ο Ναβάρο τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους και ο Μαρσελίνιο Χουέρτας είχε 15, χωρίς μπορέσουν να σταματήσουν το σερί της Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν επέτρεψε στη Μπαρτσελόνα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να διεκδικήσει τη νίκη. Η Βασίλισσα με τον αρχηγό Φελίπε Ρέγιες σε εξαιρετική κατάσταση πήρε τον έλεγχο του ματς και κατάφερε να κλείσει την πρώτη περίοδο στο 23-18. Τα πράγματα στην δεύτερη περίοδο, δεν άλλαξαν με τους γηπεδούχους να διατηρούν το προβάδισμα τους χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Με αυτόν τον τρόπο, το ημίχρονο του ματς έκλεισε στο 48-36, έπειτα από καλάθι που σημείωσε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας. Στην τρίτη περίοδο η Μπαρτσελόνα, με τον Άμπρινες προσπάθησε και κατάφερε να μειώσει σε 48-42. Παρόλα αυτά, η Ρεάλ ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να αποσπαστεί με 15 (66-61), με καλάθι του Ρούντι Φερνάντεθ, τρία λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου.

Στην τρίτη περίοδο, οι δύο ομάδες με διαδοχικά σουτ τριών πόντων ανέβασαν τον ρυθμό του αγώνα. Παρόλα αυτά, η Ρεάλ Μαδρίτης διατηρούσε το προβάδισμα και έδειχνε ότι είχε λύσεις σε κάθε... πρόβλημα που προσπαθούσε να της βάλει η Μπαρτσελόνα. Με αυτόν τον τρόπο το 30ο λεπτό του αγώνα έκλεισε στο 76-65 για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, με τη Ρεάλ να φτάνει τελικά στο θετικό αποτέλεσμα με 98-84 και να σημειώνει την 25η νίκη διαδοχική νίκη της από την αρχή της σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags