Facebook Pixel Αρθροσκόπηση και... "νοκ άουτ" ο Λο
Μπάσκετ
| 2013-12-31 16:50:00

Αρθροσκόπηση και... "νοκ άουτ" ο Λο

Αρθροσκόπηση και... "νοκ άουτ" ο Λο

Χωρίς τον Έισι Λο θα συνεχίσει για τον επόμενο τουλάχιστον ενάμιση μήνα ο Ολυμπιακός. Ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και όπως έδειξαν οι εξετάσεις θα χρειαστεί να κάνει αρθροσκόπηση, κάτι που θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα, αφού όλα δείχνουν πως δεν θα προτιμηθεί η λύση της θεραπευτικής αγωγής.

Το θέμα πλέον είναι αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες θα προχωρήσουν στην απόκτηση ή όχι παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Έισι Λο. Βέβαια, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί μέχρι αύριο το βράδυ (1/1) να δηλώσει παίκτη για το Top 16. Σε διαφορετική περίπτωση το ρόστερ θα μείνει ως έχει...

Τα προβλήματα, όμως, για τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν τελειώνουν εκεί, καθώς διάστρεμμα υπέστη ο Δημήτρης Κατσίβελης -ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα προλάβει την πρεμιέρα του Top 16- ενώ αμφίβολος για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (3/1, 21:30) είναι και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και δεν αγωνίστηκε στη Δράμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags