Facebook Pixel Αυτόν μπορούσε, αυτόν πήρε
Μπάσκετ
| 2014-01-01 20:18:00

Αυτόν μπορούσε, αυτόν πήρε

Αυτόν μπορούσε, αυτόν πήρε

Οι εποχές που γίνονταν στο ελληνικό μπάσκετ μεταγραφές από το πρώτο ράφι έχουν περάσει και στο πνεύμα αυτό έγινε η απόκτηση του Μάρντι Κόλινς από τον Ολυμπιακό

Η Φενέρ θέλει τον Μπόμπι Ντίξον, ο Ολυμπιακός πήρε τον Μάρντι Κόλινς... Και ενοχλούνται κάποιοι φίλοι των ερυθρολεύκων που οι Τούρκοι κυνηγούν έναν παίκτη που βάζει 20 πόντους μέσο όρο στην εγχώρια Λίγκα και στο Eurocup με την Καρσίγιακα και δεν τελικά επέλεξαν έναν γκαρντ από τον... πάτο του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η διαφορά είναι υπαρκτή και όποιος δεν την καταλαβαίνει ζει σε έναν δικό του κόσμο, όχι στην πραγματικότητα...

Οι Τούρκοι έχουν λεφτά και τα ξοδεύουν - για πόσο ακόμα είναι ένα ερώτημα - στην Ελλάδα το χρήμα δεν περισσεύει. Σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να εξαγοράσει κανένα συμβόλαιο τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχουν περάσει οι εποχές που γίνονταν μεταγραφές από το πρώτο ράφι. Ελεύθερους και φτηνούς παίκτες έψαξε αναγκαστικά ο Μπαρτζώκας και βρήκε τον Κόλινς από την Μοντεγκρανάρο.

Θα του βγει; Δεν θα του βγει; Θα δείξει. Οπως και να έχει, οι μεταγραφές μεσούσης της περιόδου είναι και λαχείο. Οπότε το τελικό συμπέρασμα θα βγει μέσα στο γήπεδο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags