Facebook Pixel Β. Σκουντής: Μια Πρωταπριλιάτικη φάρσα! (ΦΩΤΟ)
| 2014-01-02 09:20:00

Β. Σκουντής: Μια Πρωταπριλιάτικη φάρσα! (ΦΩΤΟ)

Β. Σκουντής: Μια Πρωταπριλιάτικη φάρσα! (ΦΩΤΟ)

Στην πρεμιέρα του Τop 16 της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο και ο Βασίλης Σκουντής γυρίζει 16 χρόνια πίσω και αναψηλαφεί το πρώτο από τα τέσσερα (διπλά) συναπαντήματα τους που εξελίχθηκε σε κάζο ολκής...
 

Για κάποιον ανεξήγητο και περίεργο λόγο μέχρι την περίοδο 1997-98 ο Παναθηναϊκός δεν είχε τύχει να αντιμετωπίσει ποτέ την Ολύμπια Μιλάνο που αποτελούσε το μοναδικό απωθημένο στη μακρά ευρωπαϊκή ιστορία του! Αλλά, στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτη: μετά απ' όσα συνέβησαν, διάβολε, θα ευχόταν αυτό το απωθημένο του να μην είχε εκπληρωθεί ποτέ!

Ηγγικεν λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για να αναμετρηθούν οι «πράσινοι» με τη Γιουβέντους του ιταλικού μπάσκετ και μάλιστα όχι σ' όποια κι όποια φάση μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Σαπόρτα, με θέα προς τον τελικό που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Την προηγούμενη σεζόν ο (υπερασπιζόμενος τα σκήπτρα των Παρισίων) Παναθηναϊκός είχε αποκλειστεί στα πλέι οφς της Ευρωλίγκας από τον μετέπειτα πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό και συνάμα απέτυχε παταγωδώς στις εγχώριες διοργανώσεις: στο μεν ημιτελικό του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος (που έμελλε να αποβεί το κύκνειο άσμα του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς) ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πατρών, στην δε προημιτελική φάση των πλέι οφς της Α1, εκτροχιάστηκε, σε πείσμα του πλεονεκτήματος έδρας, από τον ΠΑΟΚ του Σκοτ Σκάιλς σε διπλό ρόλο παίκτη και προπονητή!

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags