Facebook Pixel «Να δείξουμε την ταυτότητά μας»
Μπάσκετ
| 2014-01-02 20:12:00

«Να δείξουμε την ταυτότητά μας»

«Να δείξουμε την ταυτότητά μας»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (3/1, 21:30) την Φενέρχμπαχτε/Ούλκερ και ο Γιώργος Πρίντεζης θέλει η ομάδα του να δείξει στην πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας την πραγματική της εικόνα.

O Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε αρχικά για τις δύο συνεχόμενες ήττες του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και τον ΚΑΟΔ, με τον ίδιο να τονίζει πως «επιβάλλεται να τις βγάλουμε από το μυαλό μας. Καμία ομάδα δεν είναι άτρωτη. Ούτε στην Ευρώπη, ούτε στο ΝΒΑ. Η ήττα στην Δράμα ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Παράλληλα, ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης επισήμανε πως «ακόμα κι όταν κερδίζαμε, δουλεύαμε για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Πρέπει να δείξουμε την ταυτότητά μας και να βγάλουμε ενέργεια».

Επίσης, με αφορμή το TOP 16 που ξεκινά, ο 28χρονος διεθνής φόργουορντ είπε: «Η Ευρωλίγκα είναι ο μεγάλος μας στόχος. Δεν εστιάζουμε πώς θα την κατακτήσουμε. Πρώτα θέλουμε να περάσουμε στους «8» και μετά θα κοιτάξουμε τις δύο πρώτες θέσεις για να έχουμε το αβαντάζ έδρας».

Τέλος, για τον τραυματισμό (ενοχλήσεις στη μέση) του Μπρεντ Πέτγουεϊ και το έργο του που γίνεται δυσκολότερο λόγω της απουσίας του, πρόσθεσε πως «υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί, όπως συνέβη και την προηγούμενη χρονιά με τον Πέρο (σ.σ Άντιτς). Η χρονιά είναι μεγάλη. Σίγουρα θα ήταν καλύτεροι, αν ο Μπρεντ ήταν καλά».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags