Facebook Pixel «Δεν μπορούσαμε να τους κοντράρουμε»
Μπάσκετ
| 2014-01-03 00:50:00

«Δεν μπορούσαμε να τους κοντράρουμε»

«Δεν μπορούσαμε να τους κοντράρουμε»

Ο Λούκα Μπάνκι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του και με τέτοια εμφάνιση ήταν αδύνατο να πάρει κάτι καλύτερο από το ΟΑΚΑ.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της Αρμάνι στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την προσέγγιση του αγώνα με μεγάλη επιθετικότητα. Πιστεύω ότι για να παλέψεις σ’ ένα παιχνίδι σαν και αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό πρέπει να δείξεις καλύτερη εικόνα. Φαίνεται και στη στατιστική ότι πρέπει να βελτιωθούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί για μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Τα ποσοστά μας στην επίθεση ήταν πολύ χαμηλά. Και ήταν αδύνατο να χτίσουμε καλές επιθετικές επιλογές μπροστά στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Οι αλλαγές στην άμυνα και η πίεση δημιούργησε πολύ μεγάλη πίεση στην Αρμάνι και δεν μπορούσαμε να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Θα πρέπει να σκεφτούμε τον τρόπο που προσεγγίσαμε την τρίτη περίοδο του αγώνα. Κυρίως γιατί κάναμε έξι λάθη στα πρώτα λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου από τα δώδεκα που κάναμε συνολικά. Μετά ήταν αδύνατο να γυρίσουμε το ματς και να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό. Ο τρόπος μας στην άμυνά μας δεν ήταν ο σωστός πάνω στον Διαμαντίδη και τους ψηλούς. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Διαμαντίδης έδειξε την ικανότητα να δημιουργήσει όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για τους συμπαίκτες του. Είναι απλά το πρώτο παιχνίδι και ήταν μία καλή εμπειρία. Θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε σε καλή κατάσταση. Είχαμε παίκτες εκτός δράσης και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε ξανά για να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο και να κοντράρουμε τις καλύτερες ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags