03/01/14 - 12:55

Απάντηση Παναθηναϊκού σε Μπαρτζώκα!

Μετά τις χθεσινές αιχμές που άφησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας περί διαιτητικής εύνοιας του Παναθηναϊκού στον μεταξύ τους ημιτελικό Κυπέλλου και όχι μόνο, ήρθε η  απάντηση της πράσινης ΚΑΕ μέσω σνακοίνωσης στην οποία γίνεται λόγος για κυνήγι φαντασμάτων, λασπολογία και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, ενώ καλούνται οι αρμόδιες αρχές να καλέσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού για εξηγήσεις σχετικά με όσα ανέφερε περί παρασκηνίου...

Απάντηση Παναθηναϊκού σε Μπαρτζώκα!
50.737views 0shares

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να κερδίσει τις εντυπώσεις- αφού στο παρκέ δεν τα καταφέρνει να κερδίσει- ο προπονητής του Ολυμπιακού, σε πρόσφατες δηλώσεις αναφορικά με τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό όπου η ομάδα του ηττήθηκε κατά κράτος, εξακολούθησε να πετά την μπάλα στην... εξέδρα και να προσβάλλει τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου.

Εκφράζοντας, προφανώς, την επίσημη θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός (εκτός κι αν το έκανε για να γίνει αρεστός στους ιδιοκτήτες κι εργοδότες του) έβγαλε στην επιφάνεια... φαντάσματα και ίντριγκες που υπάρχουν βεβαίως μόνο στη φαντασία του κι αποτελούν προσπάθεια ώστε να κρύψει τις προσωπικές του αδυναμίες.

Επειδή ό,τι γράφει δεν ξεγράφει, όση λάσπη κι αν εκτοξεύσουν- κάτι που κάνουν συστηματικά εδώ και χρόνια- δεν πρόκειται να πετύχουν το παραμικρό πέρα από το να κλείνουν τα μάτια τους στην σκληρή γι' αυτούς πραγματικότητα.

Το παρκέ, ο αδιάψευστος μάρτυρας και η βιτρίνα όλων, όχι απλώς δεν δικαιώνει την άκρως προβλέψιμη τακτική τους αλλά ουσιαστικά τους εκθέτει. Επειδή όμως έχουν καταντήσει κουραστικοί, καλούμε τις Αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν- επιτέλους- και να καλέσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού να εξηγήσει επισήμως ποιά είναι "η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εδώ και χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Αν γνωρίζει κάποια κατάσταση διαφορετική από την απόλυτη επικράτηση του Παναθηναϊκού στο παρκέ επί σειρά ετών, ας την αναλύσει επισήμως εκεί που πρέπει και όχι σε... κλειστό κύκλωμα για εσωτερική κατανάλωση».  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ