Facebook Pixel Νομίζετε ξαφνικά ότι γίνατε Σπανούλης;
| 2014-01-04 17:00:00

Νομίζετε ξαφνικά ότι γίνατε Σπανούλης;

Νομίζετε ξαφνικά ότι γίνατε Σπανούλης;

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφει για τη σπουδαία εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη κόντρα στη Φενέρ και την... παραδοχή του Ομπράντοβιτς για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Είναι ίσως άδικο για τον Περπέρογλου που έβαλε μεγάλα σουτ... Για τον Λοτζέσκι που έκανε σπουδαία πράγματα στο τέλος. Για τον Μάντζαρη που έκανε την αθόρυβη δουλειά σε όλο το ματς. Για τον Πρίντεζη που ήταν εκπληκτικός στην εκκίνηση του ματς και νίκησε κατά κράτος τον Κλέιζα.

Όμως σούπερ σταρ είναι ένας και λέγεται Βασίλης Σπανούλης. Όταν έχει κίνητρο, όταν θέλει κάτι πάρα πολύ, δεν χρειάζεται να συνωμοτήσει το σύμπαν για να τα καταφέρει. Το έχει πάρει απόφαση ο ίδιος και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.

"Νομίζετε ξαφνικά ότι γίνατε Σπανούλης", γύρισε και είπε προς τους παίκτες του ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς όταν αυτοί σούταραν δύο βιαστικά τρίποντα. Έτσι τουλάχιστον μετέφερε ο ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης που καθόταν στον πάγκο της Φενέρ. Ο Γιάννης Νάτου.

Σπανούλης είναι μόνο ένας και όσο καλοί κι αν είναι οι προπονητές, όσο καλές κι αν είναι οι ομάδες, τη διαφορά την κάνουν οι μεγάλοι παίκτες. Και ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι με διαφορά ο κορυφαίος στην Ευρωλίγκα. Ακόμα και ο Ζοτς, με τον οποίο δεν μιλιούνται εδώ και χρόνια, το παραδέχθηκε στην ουσία στους ίδιους τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags