Facebook Pixel Θ. Ασπρούλιας: Παναθηναϊκός με γεύση Κάρι!
| 2014-01-04 12:50:00

Θ. Ασπρούλιας: Παναθηναϊκός με γεύση Κάρι!

Θ. Ασπρούλιας: Παναθηναϊκός με γεύση Κάρι!

Ο Θανάσης Ασπρούλιας γράφει γιατί θα έδινε το Όσκαρ δεύτερου ρόλου στον Κάρι μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο αποχαιρετισμός του 2013 και το καλωσόρισμα του 2014 στο παρκέ του ΟΑΚΑ έγινε με χιλιάδες λαμπιόνια να αστραποβολούν, ακόμα περισσότερο κόσμο να υποδέχεται με φωνές και χειροκροτήματα την έλευση του νέου έτους και τους πρωταγωνιστές να χαμογελούν. Πάει ο παλιός ο χρόνος για τον Παναθηναϊκό. Το μοντάζ των εικόνων που παρουσίασε στην πρεμιέρα του Τοπ 16 κόντρα στην απογοητευτική Αρμάνι Μιλάνο ήταν η ανατροπή σε ένα σίριαλ που από τον Οκτώβριο κι εντεύθεν είχε έναν μόνιμο και συνεχή μίζερο ρυθμό, χωρίς πλοκή και αυξομειώσεις.

Μέχρι οι σεναριογράφοι, Αργύρης Πεδουλάκης και Δημήτρης Διαμαντίδης, αποφάσισαν να αλλάξουν το μοτίβο. Στην τεχνική της γραφής των σεναρίων, διδάσκεται ότι για ένα σωστά δομημένο σκηνικό, η ανατροπή στην πλοκή πρέπει να έρχεται στη 10η σελίδα, μετά από 10 λεπτά προβολής ταινίας δηλαδή. Δεν το τηρούν οι πάντες και αναλαμβάνουν την ευθύνη, είτε την δημιουργίας ενός αριστουργήματος, είτε μίας αδιάφορης άνευ γευστικών συστατικών σούπας. Το σενάριο με πρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό άργησε να μας βάλει στην πλοκή του και χρειάστηκε να περάσουν τρεις μήνες (πολλές σεναριακές σελίδες αντιστοίχως) για να μας επιτρέψει την εισβολή στην πλοκή του.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags