Facebook Pixel Πού ξέσπασε ο Ζοτς, μετά την ήττα από Σπανούλη!
| 2014-01-04 13:00:00

Πού ξέσπασε ο Ζοτς, μετά την ήττα από Σπανούλη!

Πού ξέσπασε ο Ζοτς, μετά την ήττα από Σπανούλη!

Τι έκανε ο... μελιντζανί Ομπράντοβιτς μετά από την ήττα στο ΣΕΦ; Ποιοι... τα άκουσαν και ποιος γνωστός προπονητής ποδοσφαίρου και θαυμαστής του, βρέθηκε κοντά του; Η απάντηση στο κλικ!

Το θέμα αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", του σκύλου, καθώς έχει και ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Γιατί οι Ομπράντοβιτς και Ματζουράκης δείπνησαν μαζί με τα τιμ τους (σε απόσταση τρία τραπέζια), χθες μετά τα μεσάνυχτα, στο εστιατόριο του "Μετροπόλιταν".

Οι αποστολές των Φενέρ και Καλλονής έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο και έτσι οι δύο κόουτς... ήρθαν πιο κοντά. Η πλάκα είναι πως ο προπονητής της Καλλονής μαζί με τους συνεργάτες του καθυστέρησαν να φάνε, γιατί ήταν καθηλωμένοι στη TV, για το Ολυμπιακός-Φενέρ.

Στον Ματζουράκη αρέσει πολύ να παρακολουθεί αγώνες μπάσκετ ενώ δηλώνει ...φαν του Ζοτς αλλά και του Βασίλη Σπανούλη! Ο Ζοτς, πάντως, ήταν ακόμη ...μελιτζανί και χειρονομούσε μιλώντας δυνατά (στα αγγλικά) στους συνεργάτες του, εμφανώς εκνευρισμένος λόγω της ήττας...

Έκανε εντύπωση σε όσους δεν τον ξέρουν, πως στο τραπέζι του τεχνικού τιμ της Φενερ μιλούσε μόνο αυτός, όταν φυσικά δεν έτρωγε! Και αρκούσε ένα νεύμα του Ζοτς, όταν σηκώθηκε να φύγει, για να τον ακολουθήσουν όλοι οι συνεργάτες του και ας μην είχαν τελειώσει το φαγητό τους!

Η ήττα πάντως έπεσε βαριά στους Τούρκους, αφού δεν είχαν κουράγιο ούτε το "happy birthday" να τραγουδήσουν σε μέλος της ομάδας που γιόρταζε. Έτσι έμεινε σχεδόν απείραχτη στον μπουφέ η γενέθλια τούρτα με τα χρώματα και το σήμα της Φενέρ, που μετά έβγαλαν φωτο κάποιοι από την Καλλονή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags