Facebook Pixel O VSpan έσπασε τις χειροπέδες του Ζοτς!
| 2014-01-04 16:40:00

O VSpan έσπασε τις χειροπέδες του Ζοτς!

O VSpan έσπασε τις χειροπέδες του Ζοτς!

Διαβάστε μία ανάλυση για τη μεγάλη μονομαχία Ζοτς-Σπανούλη! Ο απολογισμός νικών-ηττών και η φτωχή ατομική συγκομιδή σε 15 ματς…
 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το Top 16, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 95-82, προερχόμενος μάλιστα από δύο ήττες κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΚΑΟΔ. Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη Σπανούλη... Ναι μεν ο Στράτος Περπέρογλου ήταν εξαιρετικός, ωστόσο ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης έκανε σπουδαίο ματς και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Ο VSpan μέτρησε 28 πόντους - 9 ασίστ και οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη -και προφανώς ούτε η τελευταία- που ο Σπανούλης αντιμετώπισε τον πρώην προπονητή του στον Παναθηναϊκό. Το gazzetta.gr βρήκε και σας παρουσιάζει όλες τις αναμετρήσεις του Σέρβου με αντίπαλο τον Λαρισαίο γκαρντ. Οι αριθμοί δείχνουν πως ο απολογισμός νικών-ηττών βγάζει… οριακά κερδισμένο τον αρχηγό του Ολυμπιακού, καθώς μετά από 15 αγώνες ο Βασίλης Σπανούλης έχει πανηγυρίσει 8 φορές και ο Ζοτς 7… Βέβαια, ο Ομπράντοβιτς είναι… μπροστά σε τίτλους, αφού με αντίπαλο τον VSpan έχει πάρει 1 πρωτάθλημα & 1 κύπελλο, εν αντιθέση με τον διεθνή γκαρντ, ο οποίος κατέκτησε μόνο το πρωτάθλημα της σεζόν 2011-2012.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags