04/01/14 - 18:30

«Θα έχουμε πρόβλημα, αν υποτιμήσουμε το Ρέθυμνο»

Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια επιβλητική νίκη επί της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο για την Ευρωλίγκα (με 73-57), ωστόσο ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δίνει το σύνθημα για το κυριακάτικο (5/1, 16:00-NS3) παιχνίδι με το Ρέθυμνο στην Κρήτη.

«Θα έχουμε πρόβλημα, αν υποτιμήσουμε το Ρέθυμνο»
32.037views 0shares

«Είναι απαραίτητο να είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα και μόνο. Να ξεχάσουμε την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο και την επόμενη με τη Λαμποράλ Κούτσα και να σταθούμε στο Ρέθυμνο.

Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αν την υποτιμήσεις. Είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει. Θέλουμε τη νίκη, όπως θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια», σημείωσε ο Μαυροκεφαλίδης.

Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ανέφερε ότι: «Το μυαλό μας θα πρέπει να εστιάσει και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο. Θα πρέπει να σεβαστούμε το Ρέθυμνο και να είμαστε συγκεντρωμένοι, καθώς είναι μια ομάδα που ειδικά στο γήπεδό της μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη.

Αγαπά το γρήγορο ρυθμό, προσπαθεί να ανοίξει το γήπεδο και χρησιμοποιεί πολύ τα ατομικά χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε παίκτης στο παιχνίδι τους. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, καθώς πέρα από τον πρωταρχικό στόχο που είναι η νίκη, θέλουμε να δείξουμε σημάδια βελτίωσης, να δείξουμε ότι γινόμαστε καλύτεροι και να συνεχίσουμε στην πορεία που διαγράφουμε το τελευταίο διάστημα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ