Facebook Pixel Η απορία για Λο και η «έκρηξη» για την διαιτησία! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-01-05 23:57:00

Η απορία για Λο και η «έκρηξη» για την διαιτησία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απορία για Λο και η «έκρηξη» για την διαιτησία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για το μέλλον του Λο και μας μπέρδεψε; Ποια ήταν η αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν για διαιτητική εύνοια του Ολυμπιακού; Δείτε το βίντεο!

Απορίες δημιούργησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς.

Η πρώτη απορία (στο 7'49 στο τέλος στο βίντεο από την συνέντευξη Τύπου), αφορά τα λεγόμενά του για λύση συμβολαίου με τον Λο, η οποία δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί. Δικαίως η στήλη «Sdog Pick n' Scroll» αναρωτιέται τι σημαίνει αυτό; Η λύση αυτή σημαίνει αποπομπή;

Και αν δεν είναι οριστική η αποπομπή, αλλά αφορά απλά και μόνο τον κανονισμό των 6 ξένων, γιατί καθυστέρησε η λύση του Λο για να κατατεθεί το συμβόλαιο του Κόλινς; Δύο 24ωρα είχε ο Ολυμπιακός για να λύσει το συμβόλαιο του Λο και να καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ του Κόλινς; Τι έγινε και δεν λύθηκε το θέμα; Εκτός αν πρόκειται για οριστική αποπομπή του Λο και δεν το έχουμε μάθει.

Και περνάμε στην... έκρηξη για την διαιτησία!

Η επόμενη απορία προκύπτει από την αντίδραση του Μπαρτζώκα (στο 8'50 του βίντεο), όταν δημοσιογράφος τοπικού Μέσου της Κηφισιάς έκανε λόγο περί διαιτητικής εύνοιας των Πειραιωτών στα τελευταία λεπτά. Ο κόους του Ολυμπιακού έγινε έξαλλος!

Γιατί τέτοιος εκνευρισμένος; Γιατί τέτοια λογοκρισία που θυμίζει Ιωαννίδη, ο οποίος επίσης είχε την ίδια αντίδραση όποτε τον ενοχλούσε η ερώτηση; Συνήθως ο Μπαρτζώκας ως τώρα ήταν πολύ προσεκτικός πριν από τα ευρωπαϊκά ματς.

Δείτε το βίντεο:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags