Facebook Pixel Ποιος Γιαννάκης; Να ο νέος κόουτς του Άρη!
| 2014-01-13 13:30:00

Ποιος Γιαννάκης; Να ο νέος κόουτς του Άρη!

Ποιος Γιαννάκης; Να ο νέος κόουτς του Άρη!

Οι "κίτρινοι" δεν θα περιμένουν περισσότερο τον Δράκο και βρίσκονται ήδη σε επαφές με άλλον προπονητή! Ποιος είναι; Η απάντηση με ένα κλικ...

Το θέμα αποκαλύπτει η στήλη "Pick n' Scroll" του σκύλου, στο twitter, που δεν της ξεφεύγει ποτέ μπασκετικό θέμα! Οι "κίτρινοι", λοιπόν, σταματάνε να περιμένουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη να αποφασίσει αν θέλει να αναλάβει την ομάδα (μία ιστορία που φάνηκε λίγο σαν... παραμύθι) και αναθέτουν την ομάδα σε νέο προπονητή!

Ποιος είναι αυτός; Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πιάτσα, πρόκειται για τον Μίλαν Μίνιτς ο οποίος μάλιστα φέρεται να εχει ραντεβού αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, με τους ανθρώπους του Άρη!

Για όποιον, ίσως, δεν το θυμάται, ο Μίνιτς είχε καθίσει στον πάγκο των "κίτρινων" στα μέσα της σεζόν 2001/02. Και το καλοκαίρι του 2002 πήρε σαν βοηθό του στην ομάδα τον Βαγγέλη Αγγέλου!

Στο παρελθόν ο Μίνιτς ήταν συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ για μικρό διάστημα το 2004 είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού και ως χεντ κόουτς...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags