Facebook Pixel "Ανυπομονώ για το έκτο!"
Μπάσκετ
| 2011-04-11 12:06:00

"Ανυπομονώ για το έκτο!"

"Ανυπομονώ για το έκτο!"

Ο Μάικ Μπατίστ πίστευε στην πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα και πλέον όπως γράφει στο blog του ανυπομονεί για το έκτο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού και το «διπλό» στο ΣΕΦ!

"Hello to you all!

Πως είστε; Εμείς μια χαρά, πίσω στη δουλειά όπως πάντα, γιατί μας περιμένει μια πολύ σημαντική εβδομάδα. Πρώτα έχουμε το παιχνίδι με τον Ικαρο και μετά το ντέρμπι, το Σάββατο, το οποίο φυσικά και θέλουμε να νικήσουμε. Θέλουμε να δώσουμε στους εαυτούς μας τις καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να κατακτήσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Και σίγουρα βοηθά το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο θα επιδιώξουμε να πάρουμε στο ΣΕΦ. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία μας ανάσα, όπως κάναμε και με την Μπαρτσελόνα και ευελπιστώ ότι, όπως και με την Μπαρτσελόνα, όλα θα πάνε καλά για εμάς.

Σαφέστατα και αυτό το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό από εκείνο του πρώτου γύρου. Τότε εμείς, κατ’ αρχάς, δεν ήμασταν υγιείς. Ο Ντρου προερχόταν από τραυματισμό, το ίδιο και εγώ, ενώ ο Διαμαντίδης είχε ίωση. Παρ’ όλα αυτά παίξαμε για την ομάδα, για την υπερηφάνεια του μεγάλου συλλόγου στον οποίον αγωνιζόμαστε, αλλά δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε. Τώρα, είμαστε όλοι καλά. Φυσικά και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα νικήσουμε. Αυτό που ξέρω είναι πως θα κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας, για να τα καταφέρουμε.

Δεν θεωρώ πως έχουμε κάποιο ψυχολογικό αβαντάζ, δεδομένου ότι εμείς προκριθήκαμε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας και ο Ολυμπιακός όχι. ΟΚ, περάσαμε την Μπαρτσελόνα, για να επιστρέψουμε εκεί που έχουμε συνηθίσει να βρισκόμαστε (!), αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό η πίεση είναι κάπως μεγαλύτερη. Εχεις να κάνεις με δυο συλλόγους που πάντα θέλει ο ένας να νικά τον άλλον... στο όποιο σπορ!".

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags