Facebook Pixel Μπράμος: «Ζητούμενο η νίκη»
| 2014-01-25 18:25:00

Μπράμος: «Ζητούμενο η νίκη»

Μπράμος: «Ζητούμενο η νίκη»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται την Κυριακή (26/01, 16:00) στην Ελευσίνα από την τοπική ομάδα και στον μυαλό των παικτών υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μάικ Μπράμος.

«Αντιμετωπίζουμε τον Πανελευσιανιακό στην έδρα του με ζητούμενο, είναι περιττό να το πούμε, τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας -όπως και κάθε αντίπαλο- και σίγουρα δεν σκεφτόμαστε τι έγινε στον πρώτο γύρο, ή αν νικήσαμε εύκολα ή δύσκολα. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, είναι ο επόμενος στόχος μας και ξέρουμε καλά πως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πραγματοποιώντας την εμφάνιση που θέλουμε», ανέφερε ο διεθνής του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο των «πράσινων», Γιώργος Βόβορας, είπε: «Ο Πανελευσινιακός είναι μια ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες, αλλά και αθλητικούς ξένους. Ως σύνολο είναι ανταγωνιστικό, ιδιαίτερα στην έδρα του. Προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό του και να τρέξει. Εμείς από την πλευρά μας διανύουμε μια περίοδο σημαντικών αγώνων και είναι πολύ σημαντική η διαχείριση των παικτών και της κούρασης. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας, με στόχο φυσικά όπως πάντα τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags