Facebook Pixel «Τον ακούμε, για να μην… την ακούσουμε»
Μπάσκετ
| 2011-04-12 17:39:00

«Τον ακούμε, για να μην… την ακούσουμε»

«Τον ακούμε, για να μην… την ακούσουμε»

Ο Μάικ Μπατίστ μιλάει για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τα μυστικά της δουλειάς του: «Θέλει να είναι παίκτης, αλλά δεν γίνεται». «Μπορεί να ακούσεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν».
 

Ο Μπατίστ έχει ζήσει πάρα πολλά μαζί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό και σίγουρα του οφείλει πάρα πολλά για αυτό που έχει γίνει σήμερα. Ο Αμερικανός σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα ανέφερε πως η… συνύπαρξη με τον «Ζοτς» δεν είναι εύκολη, καθώς αν δεν κάνεις αυτά που θέλει, θα ακούσεις… διάφορα, ωστόσο ξέρει πως αν δουλεύει σκληρά και τον ακούει, πάντα στο τέλος θα είναι στην θέση του νικητή.

«Πάντα δουλεύουμε σκληρά, πάντα ακολουθούμε αυτά που μας λέει, ειδικά εγώ, ο Διαμαντίδης, ο Τσαρτσαρής, που είμαστε στο σύστημα αρκετό καιρό. Από τον κόουτς, αν δεν δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου στα παιχνίδια και στις προπονήσεις, θα ακούσεις πράγματα που δε θα σου αρέσουν (γέλια), ωστόσο, στο τέλος της ημέρας θα έρθει να σου μιλήσει για να βεβαιωθεί ότι δεν το πήρες προσωπικά.

Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Θέλει να είναι παίκτης, αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Έστι θέλει να βεβαιωθεί ότι θα απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του παιχνιδιού, γιατί δεν θα κρατήσει για πάντα. Θέλει να έχουμε καλές αναμνήσεις. Οπότε μας λέει να δουλεύουμε σκληρά να τον ακούμε», ανέφερε ο Αμερικανός άσος του «τριφυλλιού».

Στην συνέχεια, σε σχετική ερώτηση για τα ευρωπαϊκά του 2007 και του 2009 και για το ποιο του άρεσε περισσότερο, ανέφερε:  «Νομίζω ότι είναι η Ευρωλίγκα που κατακτήσαμε στην Αθήνα. Παίξαμε σε υψηλό επίπεδο όλη τη χρονιά, σίγουρα χρειάζεται και καλή τύχη κι έτσι φτάσαμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ήταν πολύ ξεχωριστό για εμένα. Στο τρίτο παιχνίδι με την Τάου την προηγούμενη χρονιά είχαμε χάσει στα τελευταία δευτερόλεπτα, είχαμε την ευκαιρία να πάμε στο Final Four και την χάσαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ, όμως, γι' αυτό από το καλοκαίρι είχαμε βάλει γερές βάσεις για να πάμε στο Final Four και να το κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags