Facebook Pixel Τώρα το πήρατε χαμπάρι, ρε γατάκια; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-02-14 13:00:00

Τώρα το πήρατε χαμπάρι, ρε γατάκια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τώρα το πήρατε χαμπάρι, ρε γατάκια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτο θέμα σε όλες τις ιστοσελίδες παίζει από τα ξημερώματα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αμερικανό, Ζακ Ράιτ. Εδώ και μέρες το "γαύγισε" ο σκύλος...

Ακόμα μία πλήρης επιβεβαίωση αποκλειστικού ρεπορτάζ του sportdog. Το θέμα, που σήμερα όλα τα Μέσα παίζουν πρώτη είδηση, για το προχωρημένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ζακ Ράιτ, ο σκύλος το είχε "γαυγίσει" από την περασμένη Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου.

Η στήλη του sportdog στο Twitter, "Sdog Pick n' Scroll", σας αποκάλυψε, με θέμα που είχε τίτλο "Αυτόν θέλει ο Παναθηναϊκός", ότι ο Αμερικανός γκαρντ, που τον γνωρίσαμε στην Ελλάδα από τη θητεία του στο Ρέθυμνο, είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Μάλιστα, ο σκύλος έγραφε, πριν λίγες μέρες, ότι οι Πράσινοι είχαν ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον 29χρονο Αμερικανό άσο της Μπάμπεργκ. Πότε; Πριν από λίγους μήνες... Λίγο μετά τον αποκλεισμό της γερμανικής ομάδας από την Ευρωλίγκα, αλλά τότε η πρόταση του Τριφυλλιού (100.000 ευρώ) δεν δελέασε τον κόουτς της ομάδας, Κρις Φλέμινγκ, που ζητούσε τα διπλά.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει δυναμικά για τον Αμερικανό άσο και με νέα βελτιωμένη πρόταση είναι αποφασισμένος να τον ντύσει στα πράσινα. Αυτός είναι, άλλωστε, ο πρώτος και βασικός υποψήφιος για να λυθεί το "θέμα" στα γκαρντ. Μιλάμε για έναν πλέι μέικερ που δεν μπορεί να σουτάρει (σχεδόν δεν προσπαθεί) όμως βγάζει στο παιχνίδι του όσα στοιχεία αναζητά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου παίζει με τρομερή ενέργεια, μπορεί να αλλάζει το ρυθμό του αγώνα, δημιουργεί, παίζει άμυνα σαν σκύλος και σκοράρει. Αν και δεν σουτάρει από το τρίποντο, είναι γκαρντ που "φορτώνει" το αντίπαλο καλάθι.

Το ρεπορτάζ του σκύλου, όμως, δεν σταματάει εδώ. Ποιος είναι η πρώτη εναλλακτική λύση αν χαλάσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, του Ράιτ στον Παναθηναϊκό; Όπως γράφει η έγκυρη στήλη, "Sdog Pick n' Scroll", ο Ντόνι ΜακΓκαρθ, που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, θα αποτελέσει τον αντι-Ράις, αν και, όπως προείπαμε, είναι πολύ δύσκολο να μη γίνει η μεταγραφή του Αμερικανού.

Δείτε τώρα τον Ράιτ και σε δράση...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags