Facebook Pixel «Και με την Μπάρτσα 21.45 παίζαμε…»
| 2011-04-13 19:04:00

«Και με την Μπάρτσα 21.45 παίζαμε…»

«Και με την Μπάρτσα 21.45 παίζαμε…»

Στην ώρα (21.45) που διεξάγεται η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ το Σάββατο στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος τόνισε πως ίδια ώρα έπαιζαν και με τη Μπαρτσελόνα…

Ο «Ζοτς» δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την εύκολη νίκη κόντρα στον Ίκαρο και έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει του ντέρμπι.

«Πιστεύω ότι παίξαμε ακόμα ένα καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά και έγινε ένα καλό παιχνίδι επειδή και ο Ίκαρος έπαιξε πολύ καλά. Ακόμα και όταν η διαφορά ήταν στους 20 πόντους συνέχισαν να παίζουν πολύ καλά, όπως κάνουν και όλη τη σεζόν και για αυτό θέλω να συγχαρώ τον κ. Λυκογιάννη»,
ανέφερε αρχικά ο Ομπράντοβιτς.

Και συνέχισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αγωνίστηκαν πολύ σοβαρά. Το μυαλό μας πλέον είναι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το ότι παίζουμε την ίδια ώρα που παίξαμε με την Μπαρτσελόνα, στις 10 παρά τέταρτο είναι καλό για μας.

Όλα τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό είναι σημαντικά αλλά δεν είναι τελικός. Στον τελικό πάλι θα βρεθούμε αντιμέτωποι. Το ποιος θα έχει το πλεονέκτημα έδρας θα το δούμε…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags