Facebook Pixel Πιο βαθιά τον Ηλυσιακό η Ν.Κηφισιά!
Μπάσκετ
| 2014-02-22 19:32:00

Πιο βαθιά τον Ηλυσιακό η Ν.Κηφισιά!

Πιο βαθιά τον Ηλυσιακό η Ν.Κηφισιά!

Η ασταμάτητη AENK... βίδωσε τον Ηλυσιακό (81-66) στον πάτο της Α1 και συνεχίζει να καταδιώκει τον ΠΑΟΚ για την 4η θέση!

Προ ημερών οι παίκτες του Ηλυσιακού έδωσαν όρκο παραμονής με πρώτο στόχο τη νίκη στο «Ζηρίνειο», αλλά η ΑΕΝΚ δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας από πιο δυνατούς αντιπάλους κι ήταν αδύνατον να την πάθει απ' τον ουραγό.

Έπειτα την αναμενόμενη παρένθεση απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ η ομάδα της Νέας Κηφισιάς επέστρεψε στις νίκες για το άκρως εντυπωσιακό -καθότι νεοφώτιστη- 11-8, ενώ χάρισε στον Ηλυσιακό την τρίτη συνεχόμενη ήττα του για το 5-14 της τελευταίας θέσης.

Οι γηπεδούχοι μετά το 15-15 του α' δεκαλέπτου, έτρεξαν ένα επιμέρους 23-14 στο β' δεκάλεπτο και ουσιαστικά "καθάρισαν" το παιχνίδι, κάμπτοντας την αντίσταση του Ηλυσιακού των χιλίων προβλημάτων. Πλέον, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του Λιόγα που πάντως είναι έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλους για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο β' δεκάλεπτο, όταν το 29-37 έγινε 36-29 χάρη σε 7 συνεχόμενους πόντους του Δημήτρη Τσαλδάρη που αφύπνισε την ομάδα του και της έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγει για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Έκτοτε οι νεοφώτιστοι δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να επιβάλλουν πλήρως το ρυθμό τους.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 38-29, 59-45, 81-66

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags