Facebook Pixel «Οι μονίμως «χαϊδεμένοι» κι ευνοημένοι φωνάζουν ως… αδικημένοι»
| 2014-03-04 20:14:00

«Οι μονίμως «χαϊδεμένοι» κι ευνοημένοι φωνάζουν ως… αδικημένοι»

«Οι μονίμως «χαϊδεμένοι» κι ευνοημένοι φωνάζουν ως… αδικημένοι»

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για πρόστιμο στην ΚΑΕ κι απαγόρευση εισόδου στον Άκη Παναγιωταρά λόγω των σχολίων του στο facebook κατά των αδελφών Αγγελόπουλων, προκάλεσε την οργή του Παναθηναϊκού που εξέδωσε ανακοίνωση!

Αναλυτικά:
 

Με μία απόφαση που παραπέμπει στη… σφαίρα του ανεξήγητου και προκαλεί γέλιο όπως και οργή, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με χρηματικό πρόστιμο και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Άκη Παναγιωταρά με ποινή στέρησης εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα με αφορμή σχόλιο του τελευταίου στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πιστεύαμε ότι τα είχαμε δει όλα όμως αποδεικνύεται περίτρανα ότι υπάρχει και συνέχεια σε όσα βιώνουμε. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι μονίμως «χαϊδεμένοι» κι ευνοημένοι είναι εκείνοι που φωνάζουν ως… αδικημένοι, προκαλώντας την κοινή λογική επί μονίμου βάσεως.

Κι επειδή, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός «μιλάμε» με στοιχεία και όχι με λόγια του αέρα και με εκτόξευση λάσπης- δεν χρειάζεται να πούμε ποιος το κάνει αυτό, όλοι το γνωρίζουν- παραθέτουμε τα εξής στοιχεία.

-Στις 5/3/2013 απαλλάχθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή οι κ.κ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με αφορμή τις προσβλητικές και υβριστικές τους εκφράσεις σε βάρος του Παναθηναϊκού και του προέδρου της ΚΑΕ, κ.Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά τον τελικό του κυπέλλου. Το σκεπτικό ανέφερε ότι «δεν επιχείρησαν να συνδέσουν συγκεκριμένα πρόσωπα με συγκεκριμένες παράνομες συμπεριφορές» αν και είχαν επιτεθεί ευθέως στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

-Στις 24/10/2013 απαλλάχθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή ο κ.Παναγιώτης Αγγελόπουλος με αφορμή την άσεμνη χειρονομία που είχε κάνει στα μέλη της ομάδας μας κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο Σ.Ε.Φ. «Αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό (σ.σ άρα υπάρχει παραδοχή του περιστατικού)» και το οποίο «δεν έγινε αντιληπτό από παρευρισκομένους και δεν θεωρήθηκε προκλητικό προς τους παράγοντες και παίκτες της αντίπαλης ΚΑΕ»!

-Σε ό,τι αφορά στο παραπάνω περιστατικό υπήρξε καθυστερημένη παρέμβαση από πλευράς Αθλητικού Δικαστή και μετά από εκκλήσεις μας ενώ η απάντηση των κ.κ. Αγγελόπουλων ήταν ότι «δεν μπορεί να κληθεί κάποιος επειδή το ζητά μια εφημερίδα»! Την ίδια στιγμή ο κ.Παναγιωταράς και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρούνται επειδή το… ζήτησαν εφημερίδες και ιστοσελίδες κόκκινης απόχρωσης. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

-Στις 12/6/2013 ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και η ΚΑΕ με πρόστιμο 22 χιλιάδων ευρώ επειδή οι διαιτητές του αγώνα… υπέθεσαν ότι άκουσαν έξω από τα αποδυτήρια τον κ.Γιαννακόπουλο να βρίζει! Εννέα μήνες μετά το ΑΣΕΑΔ ακόμη δεν έχει εκδώσει απόφαση επί της προσφυγής της ΚΑΕ και του κ.Γιαννακόπουλου κατά των ποινών που επιβλήθηκαν!!!

Δεν χρειάζεται να κάνουμε αναφορά στις εκατοντάδες ανακοινώσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του προεδρείου της που μονίμως «πυροδοτούν» την ατμόσφαιρα, στοχοποιούν παράγοντες του αθλήματος είτε με επίσημες δηλώσεις, είτε με μπλουζάκια είτε με ανακοινώσεις αλλά ακόμα και με non paper…

Παρολ’ αυτά τιμωρείται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά κι ένας ιδιώτης με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του σελίδα στο facebook και το οποίο δεν αναφερόταν σε αθλητικό γεγονός! Έθιξε ένα θέμα το οποίο συζητούσε και συζητά όλη η χώρα και στο οποίο είναι ενωμένοι όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι.

Με δεδομένο ότι πλέον μπήκαν στο «παιχνίδι» και τα social media έχουμε να απευθύνουμε μια ερώτηση προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Αθλητικό Δικαστή:

Θα χρειαστεί να γράψουν κάτι οι… εφημερίδες ή οι ιστοσελίδας προκειμένου να κληθεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα προσβλητικά, υβριστικά κι εμετικά σχόλια σε βάρος του Παναθηναϊκού, των παικτών και του προέδρου της ομάδας αναγράφονται καθημερινά  στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο facebook;

Προφανώς δεν θεωρείται δυσφημιστικό ούτε και μεμπτό το να καθυβρίζονται ο πρόεδρος, οι αθλητές, οι προπονητές και οι φίλοι της ομάδας καθώς επίσης και τα συγγενικά τους πρόσωπα επί καθημερινής βάσεως με ό,τι πιο αισχρό μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους.

Οι δημοσιογράφοι που κάνουν ρεπορτάζ μέσω… status στο facebook δεν έχουν δει τίποτε το μεμπτό στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο facebook;

Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο κι επειδή εμείς δίνουμε βαρύτητα στο ότι ο φίλαθλος κόσμος ξέρει να σκέπτεται και να ξεχωρίζει την αλήθεια από το ψέμα, ζητούμε να ανακληθεί μέχρι το τέλος της ημέρας ή το αργότερο μέχρι αύριο αυτή η απόφαση.

Όσο για τα… μόνιμα θύματα; Τα γεγονότα τους διαψεύδουν. Η ανισότητα είναι εμφανής και δεν το σώζουν ούτε με δηλώσεις, ούτε με ανακοινώσεις ούτε με εκτιμήσεις «κύκλων» που είναι και η αγαπημένη τους συνήθεια.

Δυσφήμηση του αθλήματος συνιστούν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags