Facebook Pixel Ο "δουλευταράς" Αντετοκούμπο και τα "καψώνια" στο ΝΒΑ
| 2014-03-06 12:31:00

Ο "δουλευταράς" Αντετοκούμπο και τα "καψώνια" στο ΝΒΑ

Ο "δουλευταράς" Αντετοκούμπο και τα "καψώνια" στο ΝΒΑ

Τα ...ατελείωτα περιθώρια βελτίωσης που έχει ο "δουλευταράς" Γιάννης Αντετοκούμπο και τη βεβαιότητά τους για μια ξεχωριστή καριέρα στο ΝΒΑ επισημαίνουν οι Λάρι Σάντερς και Ο. Τζέϊ Μέϊγιο.

Οι δύο εναπομείναντες "βετεράνοι" των Μιλγουόκι Μπακς από το αρχικό ρόστερ, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα άσο, τις προδιαγραφές που έχει να κάνει καριέρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου και τα "καψώνια" που έρχονται!

Η αλήθεια είναι ότι αν 19χρονος Έλληνας άσος, δεν είχε τόσο ταπεινό και καλόκαρδο χαρακτήρα και δεν ήταν τόσο προσηνής και αξιαγάπητος, όλη αυτή η "Antetokounmpo-mania" που επικρατεί στο Μιλγουόκι (αλλά και σε αρκετές πόλεις της Αμερικής) και στο ΝΒΑ γενικότερα, θα του είχε κάνει κακό! Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα "ελάφια" επέλεξαν να στείλουν στους Μπόμπκατς τον Γκάρι Νιλ (μ.ο. 20,2') και να εξαγοράσουν το συμβόλαιο του γεννημένου και μεγαλωμένου στο Μιλγουόκι, Καρόν Μπάτλερ (μ.ο. 24,1'), επειδή η απόφαση της ομάδας να δώσει αυξημένο χρόνο συμμετοχής στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (μ.ο. 24,5'), κάποια στιγμή "τους την έδωσε στα νεύρα"!

Αρκετά "θιγμένος" απ' αυτή την απόφαση του γενικού διευθυντή των "ελαφιών", Τζον Χάμοντ, που υλοποιήθηκε στο παρκέ από τον προπονητή της ομάδας, Λάρι Ντριού, ήταν για αρκετό καιρό και η μεγάλη μεταγραφή των Μπακς το περασμένο καλοκαίρι, οΟ.J. Mayo, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο έναντι 24 εκατομμυρίων δολαρίων και από τα "μεγαλεία" του Ντάλας (μ.ο. 15,3π., 3,5ρ., 4,4ασ. με 40,7% στα τριπ. σε 35,5'), βρέθηκε να βλέπει πολλές φορές την πλάτη του Γιάννη στο Μιλγουόκι (μ.ο. 12,1π. με 37,4% στα τριπ. σε 27,1'). Όταν ο 26χρονος γκαρντ, που το 1987 επελέγη στο νο3 του ντραφτ, χάρισε στον Γιάννη το δερμάτινο σαλόνι που είχε στο σπίτι του στο Ντάλας, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα ήταν αναπληρωματικός του Έλληνα "rookie" και σίγουρα αυτή η εξέλιξη δεν του άρεσε...

Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags