Facebook Pixel Ανταγωνιστική Κούτσα περιμένει ο Σκαριόλο με Παναθηναϊκό
| 2014-03-06 14:15:00

Ανταγωνιστική Κούτσα περιμένει ο Σκαριόλο με Παναθηναϊκό

Ανταγωνιστική Κούτσα περιμένει ο Σκαριόλο με Παναθηναϊκό

Τις μεγάλες δυσκολίες του αυριανού (7/3, 21:45) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Top-16 Ευρωλίγκα, αναγνωρίζει ο προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα, Σέρτζιο Σκαρλιόλο, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως, παρότι η ομάδα του δεν έχει ελπίδες πρόκρισης θα παλέψει για τη νίκη. Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στον τραυματία Λαμάρ Όντομ.

Σέρτζιο Σκαριόλο: "Είναι η τέταρτη φορά που αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό φέτος και αν εξαιρέσουμε το ματς στην Κύπρο ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλα τα άλλα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ξέρουμε ποια είναι η θέση μας στον όμιλο, αλλά θέλουμε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας και να καταλάβουμε πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα που θα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα παίζοντας στο ΟΑΚΑ".

Τίμπορ Πλάις: "Πρέπει να παλέψουμε και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Τους είχαμε νικήσει στην πρώτη φάση και παρότι στη Βιτόρια χάσαμε, πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε.

Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαία ιστορία και πολύ καλούς παίκτες. Μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε και βρίσκονται σε καλή θέση στον όμιλο. Εμείς έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας.

Το ματς θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως θα είναι ανοιχτό και πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags