Facebook Pixel «Σε αυτό το επίπεδο κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα...»
| 2014-03-08 01:21:00

«Σε αυτό το επίπεδο κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα...»

«Σε αυτό το επίπεδο κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα...»

Απογοητευμένος ο Μάικ Μπατίστ παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός... έχασε μόνος του το ματς από την Κούτσα, ωστόσο τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα!

«Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και θα πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες. Σε αυτό το επίπεδο, κανείς δεν θα σου χαρίσει τίποτα, έτσι είναι η Ευρωλίγκα. Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε επειδή έχουν μόνο μια νίκη σε επτά αγώνες. Έπρεπε να τους βάλουμε το μαχαίρι και να τους πιέσουμε από το πρώτο λεπτό, να μην αναπνεύσουν στην έδρα μας. Προσεγγίσαμε λάθος το παιχνίδι και καλούμαστε να το πληρώσουμε», είπε αρχικά ο Μάικ Μπατίστ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σε αυτό το επίπεδο κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Θα πρέπει να τώρα να υποστούμε τις συνέπειες. Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια, είμαστε ζωντανοί και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μετά τη διακοπή για το All Star Game, για να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με την Εφές στην Τουρκία. Είναι ένα παιχνίδι «do or die» για εμάς. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε ως το τέλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags