Facebook Pixel «Τυχεροί που παίζουμε με Παναθηναϊκό»
| 2011-04-15 21:01:00

«Τυχεροί που παίζουμε με Παναθηναϊκό»

«Τυχεροί που παίζουμε με Παναθηναϊκό»

Όπως είχε κάνει και πριν από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε ξανά τυχερός που ο Ολυμπιακός παίζει αυτή τη στιγμή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Είπα στα παιδιά πως είμαστε τυχεροί που αυτή τη στιγμή, μετά τον αποκλεισμό μας από την Ευρωλίγκα, έχουμε ένα τόσο δυνατό αντίπαλο. Περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι στο οποίο θέλουμε να παίξουμε σε γρήγορο ρυθμό και με πιεστική άμυνα. Χωρίς τον Ράσο που μας έδωσε τόσες λύσεις φέτος, δεν έχουμε τόσες επιλογές στο σετ παιχνίδι», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τόνισε το ματς με τον ΠΑΟ θα κριθεί στην άμυνα και στον έλεγχο των ριμπάουντ: «Ο Ράσο είναι μεγάλη απώλεια για μας, αλλά έχουμε αρκετά καλούς παίκτες για να καλύψουμε το κενό του. Αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό από τον αγώνα του πρώτου γύρου. Τότε προσπαθούσαμε να βρεθούμε ως ομάδα και μετά από τη νίκη μας τότε μάθαμε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην άμυνα και στον έλεγχο των ριμπάουντ κι εκεί πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βάση.

Μια ομάδα γίνεται από καλή μεγάλη, όταν έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Εμείς θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει και σίγουρα η πίεση του κόσμου που λέγεται δεν ήταν η αιτία στις ήττες που κάναμε στο ΣΕΦ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags