Facebook Pixel Νέα κρούση Ολυμπιακού για Πρίντεζη!
| 2011-04-16 14:21:00

Νέα κρούση Ολυμπιακού για Πρίντεζη!

Νέα κρούση Ολυμπιακού για Πρίντεζη!

Tην ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη από την Μάλαγα έκανε χθες βράδυ ο Ολυμπιακός.

Ο τραυματισμός του Ράσο Νεστέροβιτς και οι ελάχιστες διαθέσιμες επιλογές ψηλών στην αγορά, φέρνουν σε δύσκολη θέση τους «ερυθρόλευκους», που σύμφωνα με πληροφορίες, βολιδοσκόπησε για μία ακόμη φορά τις προθέσεις του ισπανικού συλλόγου για τον δανεισμό του διεθνούς φόργουορντ.

Η υπόθεση παραμένει περίπλοκη, λόγω των συνεχόμενων αλλαγών στάσης που τηρεί η διοίκησης της «Ουνικάχα», όμως στην χθεσινή επικοινωνία των δύο πλευρών, λέγεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την προσφορά τους σε ότι αφορά το ποσό που έχει λαμβάνειν ο παίκτης για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του. Αν η Μάλαγα…υποχωρήσει ή βάλει και ο παίκτης λίγο «νερό στο κρασί» του, δεν αποκλείεται ο Πρίντεζης να φορέσει ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η απάντηση του ισπανικού συλλόγου αναμένεται άμεσα, αν και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει το μυαλό του αποκλειστικά στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Τα δεδομένα δείχνουν να έχουν αλλάξει και η πλάστιγγα να γέρνει ξανά υπέρ της επανασύνδεσης Πρίντεζη-Ολυμπιακού, όμως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο, για μία υπόθεση που έχει αλλάξει αρκετές φορές…τάση το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags