Facebook Pixel Μεγάλη πρόκριση για Πόρτο και Βασιλεία!
Ποδόσφαιρο
| 2014-03-21 01:12:00

Μεγάλη πρόκριση για Πόρτο και Βασιλεία!

Μεγάλη πρόκριση για Πόρτο και Βασιλεία!

Στους «οκτώ» του Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκαν Πόρτο και Βασιλεία, παίζοντας εκτός έδρας το βράδυ της Πέμπτης με Νάπολι και Σάλτσμπουργκ αντίστοιχα. Στην παράταση το Μπέτις – Σεβίλλη!

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του Europa League πανηγύρισε η Πόρτο που πήρε μεγάλη ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» (1-1 το πρώτο ματς), ενώ την ίδια ώρα η Βασιλεία πέρασε με 2-1 από την Σάλτσομπουργκ (0-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά!

Στο Νάπολι - Πόρτο, οι Ιταλοί προηγήθηκαν στο 21' με τον Πάντεφ, όμως οι Πορτογάλοι στο 69' με τον Γκιλάς ισοφάρισαν σε 1-1, ενώ ο Κουαρέσμα στο 76' έγραψε το 1-2. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι Ναπολιτάνοι στην συνέχεια ήταν να ισοφαρίσουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζαπάτα.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ενρίκε, Φερνάντεζ, Γκουλάμ, Αλμπιόλ, Μπεχράμι, Ινλέρ, Ιγκουαΐν (79’ Ζαπάτα), Μέρτενς (84’ Καγιεχόν), Πάντεφ (68’ Χάμσικ), Ινσίνιε.

ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Ντανίλο, Ρέγιες, Μανγκαλά, Εντουάρντο (63’ Ζόσουε), Φερνάντο, Ντεφούρ, Κουαρέσμα (81’ Λίκα), Μαρτίνεζ, Βαρέλα (66’ Γκιλάς), Ρικάρντο.


Στο άλλο ματς που τελείωσε με καθυστέρηση καθώς διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων, η Βασιλεία πήρε μεγάλη πρόκριση, καθώς νίκησε με 2-1 στην Αυστρία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22' με τον Σοριάνο, όμως στο 50' ο Στρέλερ και στο 60' ο Σαούρο, έστειλαν την Βασιλεία στα προημιτελικά!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags