Facebook Pixel Παπαθεοδώρου: «Είδαμε τάκλιν και αντιαθλητικά σε αγώνα μπάσκετ»
| 2014-03-22 22:56:00

Παπαθεοδώρου: «Είδαμε τάκλιν και αντιαθλητικά σε αγώνα μπάσκετ»

Παπαθεοδώρου: «Είδαμε τάκλιν και αντιαθλητικά σε αγώνα μπάσκετ»

Σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασαν στη συνέντευξη Τύπου, τόσο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου όσο και ο Μιχάλης Κακιούζης.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Ελληνας τεχνικός: «Μπράβο στον κ. Μαρκόπουλο για την νίκη. Ηταν μια ωραία μέρα για τον ΠΑΟΚ που ξέρει να τιμά το παρελθόν και να τιμά τα πρόσωπα που έχουν μεγαλώσει αυτή την ομάδα. Ο κόσμος νομίζω πως είδε ωραίο μπάσκετ και το ευχαριστήθηκε. Τόσο για το θέαμα όσο και για εναλλαγές στο σκορ. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε όμως το παιχνίδι και η διαφορά πήγε στους 9 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάθος και ένταση και η εμφάνιση δεν μας αφήνει ικανοποιημένους με βάση το αποτέλεσμα. Γυρίσαμε το παιχνίδι και κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση. Αποτελεί μάθημα αυτή η ήττα και μέτρησαν κάποια σφυρίγματα. Είδαμε τάκλιν και αντιαθλητικά. Απαιτούμε σεβασμό στην ομάδα μας. Αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Τι άλλο να κάνουμε; Πιστεύω πως αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που αντιμετωπιστήκαμε. Δεν λέω πως χάσαμε από την διαιτησία αλλά έπαιξε ρόλο», κατέληξε ο Παπαθεοδώρου.

Κακιούζης: «Ηταν φάουλ πάνω στον Λιακόπουλο»

Παράπονα όμως από τους διαιτητές, είχε και ο Μιχάλης Κακιούζης: «Ηταν μια ιδιαίτερη μέρα για τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που βρεθήκαμε σε αυτή την στιγμή να παίξουμε στον ΠΑΟΚ. Ηταν πολύ δυνατό ματς. Γυρίσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν 16 πόντους πίσω. Ηταν θέμα τύχης και σουτ το παιχνίδι. Κοιτάμε την συνέχεια και θέλουμε να τερματίσουμε στην πέμπτη θέση για να ξαναπαίξουμε στον ΠΑΟΚ».

Για την διαιτησία: «Λάθη γίνονται από όλους. Εγιναν φάουλ ξεκάθαρα, όπως αυτό στον Λιακόπουλο στο τέλος. Ηταν καθαρό φάουλ για μένα. Χάσαμε επειδή χάσαμε το σουτ στο τέλος του Βασίλιεβιτς. Δεν χάσαμε από την διαιτησία. Απλά τα ξεκάθαρα φάουλ θα πρέπει να δίνονται».

Για το ότι παίζει ακόμη μπάσκετ: «Είμαι χαρούμενος που παίζω μπάσκετ και τυχερός που ο προπονητής μου με στηρίζει. Εγώ θέλω να παίζω πάντα σε υψηλό επίπεδο και δεν μου αρέσει να χάνω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags